Greška

Došlo je do greške.

D-Link Wireless AC Cloud ruter nudi besplatno sigurno skladištenje ličnih podataka u cloudu

03.02.2014 17:55 | 0 Hardver
D-Link Wireless AC Cloud ruter nudi besplatno sigurno skladištenje ličnih podataka u cloudu

Sa mydlink SharePortom sve datoteke se čuvaju na korisnikovom vlastitom hardveru i zaštićene su od neželjenog pristupa. Ostale prednosti su kapacitet i troškovi. Ako korisnik treba više prostora za smeštaj novih fotografija sa letovanja ili muzičkih fajlova, može jednostavno priključiti veći USB disk, i nema nikakvih dodatnih troškova pretplate. Ruter vam donosi sigurnost i mir zahvaljujući ugrađenoj funkcionalnosti mydlink. Aplikacija mydlink omogućuje korisnicima daljinski pristup, upravljanje i nadzor svoje kućne mreže uživo. Ovo je idealno za roditelje koji žele da prate sadržaje koje njihova deca pregledavaju online. Daljinsko upravljanje omogućuje korisnicima blokiranje određenih web stranica, gde god da se nalaze.


Bežična AC tehnologija je najbrža danas dostupna tehnologija i D-Linkov novi ruter nudi ove velike brzine preko dva istovremena bežična frekvencijska opsega za kombinovane veze do 750 Mbps. Dual-band funkcionalnost zadovoljava zahteve modernih domova u kojima ukućani mogu da surfuju internetom, razgovaraju online i igraju online igre preko jednog frekvencijskog opsega, alil mogu i da istovremeno preuzimaju digitalne multimedijalne sadržaje ili obavljaju pozive preko interenta.
Bežični AC Dual-Band Cloud Ruter ima spoljnu antenu za optimalno bežično pokrivanje velikih udaljenosti i crnih tačaka na kojima je signal slab. Smart beam emituje bežični signal kroz celu kuću, što je čini korisnom za velike kuće i višespratnice, ili za Wi-Fi pristup na spoljnim površinama i dvorištima. Za moderne porodice sa više uređaja (laptopa, računara i mobilnih uređaja) u svakom uglu kuće, koji trebaju brzu i pouzdanu mrežu, novi ruter pruža jednostavno rešenje u samo jednom uređaju.

 

Mogućnost konfigurisanja zone za goste pruža korisnicima mogućnost da dozvole pristup internetu gostima, a da im istovremeno ne dozvole pristup ostatku mreže - što je korisno kada vlasnici imaju dadilju ili kada im prijatelji dođu u posetu. Povezivanje je lako uz jednostavno postavljanje pomoću QRS (Quick Router Setup) mobilne aplikacije. Korisnici se mogu jednostavno priključiti na ruter, preuzeti i otvoriti aplikaciju s Apple App Stora ili Google Playa kroz nekoliko jednostavnih koraka, bez potrebe za upotrebom računara.
Svi koji brinu za sigurnost mogu odahnuti zahvaljujući WPA/WPA2 protokolima bežične sigurnosti. Ili pomoću Wi-Fi Protected Setupa (WPS) mogu povezati nove uređaje u sigurnu vezu bez unosa postavki ili stvaranja lozinki. Povrh toga, ugrađena firewall zaštita štiti od svih zlonamernih napada.

Izvor: Dlink

Minecraft prodat u 14 miliona primeraka na računarima

Novi Windows Phone 8.1 skrinovi potvrđuju tastere na ekranu

  • Povezane teme:
10203
10205
10206
10207
10208
10209