Greška

Došlo je do greške.

D-Link predstavlja prvu bežičnu AC kameru za video nadzor

28.05.2014 22:00 | 0 Hardver
D-Link predstavlja prvu bežičnu AC kameru za video nadzor

D-Link je danas najavio prvu kameru za video nadzor sa bežičnom AC podrskom – DCS-2136L. Bežična AC Dan/Noć kamera pruža vlasnicima malih preduzeća napredne mrežne mogućnosti i bolju preglednost, uključujući belu LED diodu ‘Colour Night Vision’ za preglednost u kompletnom mraku i 802.11ac Wi-Fi povezanost za duži opseg i veću dostupnost protoka, poručuju iz ove kompanije. Dan/Noć kamera je opremljena sa 802.11ac podrškom, omogućavajući korisniku najnoviji bežični standard i obezbeđuje  Wi-Fi kompatibilnost za ubuduće. Dodatno, nova kamera pruža više mogućnosti u protoku što dozvoljava veći broj kamera na bežičnoj mreži. Za dodatnu fleksibilnost kamera je kompatibilna sa starijim 802.11n/b/g standardima, omogućavajuči korisniku da zadrži svoj trenutni bežični standard i da ne mora da vrši nadogradnju na najnoviji odmah.

DCS2136L_A1_1.jpg

 

Kamera sa ‘Colour Night Vision’ je nova tehnologija sa integrisanim belim LED svetlom sto omogućava kameri da prikazuje slike u kompletnom mraku dok ostaje u modu u boji – sto je od veće pomoći u identifikaciji od standardnog crno-belog noćnog videa. Vidljivo belo svetlo služi kao upozorenje da je kamera uključena, što se često dešava kada uljez gleda direktno u kameru čime se hvataju krucijalni detalji lica sto služi za bolje prepoznavanje počinioca.

Dan/Noć kamera hvata slike i video zapise u 720p HD rezoluciji, tako da bilo koja nepovoljna aktivnost je čisto uhvaćena na visoko kvalitetnim detaljnim slikama. Dodatno, njena ePTZ i digitalna zum funkcija omogućava pomeranje, zumiranje i uveličavanje oblasti slike do 10 puta. To je korisna opcija u monitoringu većih oblasti kao što su luke, magacini ili velike recepcije bez da se žrtvuju i najmanji detalji.

Buduća  mydlink podrška, za Dan/Noć kamere pruža jednostavnu instalaciju i integraciju pomoću  mydlink portala za gledanje  streaming videa sa PC računara, laptopa, pametnog telefona ili tablet uređaja i još pruža daljinski pristup pomoću  mydlink + besplatne mydlink Lite aplikacije. Obe aplikacije omogućavaju lak pristup kamerama sa bilo koje lokacije i rad sa novim dodatnim opcijama za bolju daljinsku kontrolu uključujući podešavanja za detekciju pokreta, opcije zumiranje pogleda,  dan/noć pogleda, povuci i pusti reorganizaciju uređaja, dvosmerni audio, udaljeni prav i kos video uživo i omogućava da se konfigurišu unapred pripremljeni rasporedi snimanja. 

Jednostavno ubacivanje microSD kartica omogućava vlasnicima preduzeća da snimaju video baziran na pokretu ili unapred pripremljenom planu i da se pristupi video materijalu preko mydlink opcije.

D-Link's D-ViewCam napredni softver za upravljanje se dobija besplatno i omogućava upravljanje više kamera (do 32), tako da kompanije sa većim posedom mogu lako da naprave profesionalno rešenje za video nadzor. Dodatne opcije uključuju pogled sa više kamera i mogućnost da se podese  e-mail upozorenja, da se kreiraju rasporedi snimanja i da se koristi detekcija pokreta kako bi se direktno snimalo na hard disk.

Izvor: Dlink

Telekom i Gigatron ponuda: Samsung Galaxy Tab 3 Lite

MSI objavio GeForce GTX Titan Z i Afterburner 3.0

10203
10205
10206
10207
10208
10209