Greška

Došlo je do greške.

D-Link modernizuje poslovne mreže sa dva nova Wireless AC access point-a

28.01.2014 11:56 | 0 Hardver
D-Link modernizuje poslovne mreže sa dva nova Wireless AC access point-a

Vodeći Wireless AC1750 Simultaneous Dual-Band PoE Access Point omogućava mrežnim administratorima postavljanje vrlo robusnih simultanih dual-band bežičnih mreža kojima se lako upravlja. Svih šest antena su odvojive i mogu pružiti optimalnu bežičnu pokrivenost sa maksimalnim brzinama do 450Mbps preko frekvencijskog opsega od 2.4GHz i 1300Mbps preko opsega od 5GHz.

Takođe se može koristiti za više načina rada: kao access point, kao sastav bežične distribucije (WDS) sa access point-om, kao WDS/most ili kao bežični klijent s WDS podrškom. Mrežni administratori mogu da postave više jedinica u poslovnom prostoru i da ih konfigurišu da budu međusobno povezane i da istovremeno pružaju mrežni pristup pojedinačnim klijentima. Kao takav, Wireless AC1750 Simultaneous Dual-Band PoE Access Point se može koristiti za povezivanje mreža između različitih objekata bez potrebe za dodatnim povezivanjem putem žice.


Ovaj access point takođe uključuje unapređenja kao što su uravnoteživanje opterećenja u situacijama kada je u upotrebi više uređaja, a budući da podržava Power other Ethernet (PoE), može se napajati pomoću samo jednog Ethernet kabla. Administratori imaju mogućnost da pomoću D-Link AP Managera II ili D-View SNMP modula za upravljanje virtualno objedine te uređaje, konfigurišu ih, proveravaju i održavaju višestruke access pointe sa jednog mesta.


Namenjen manjim preduzećima i kućnim kancelarijama, Wireless AC1200 Dual-Band Access Point nudi simultanu 2.4GHz i 5GHz bežičnu povezanost uz kombinovane stope prenosa podataka do 1200Mbps. Uređaj se može koristiti kao access point, repeater, bežični klijent, most ili most sa access point-om. Kao takav, ovaj uređaj kroz svoj upotrebni vek može obavljati više funkcija u skladu s razvojem poslovanja preduzeća. Obe pristupne tačke uz najnovije bežične standarde nude i potpunu sigurnost i napredno upravljanje, uključujući bolju autentifikaciju, bežičnu enkripciju, filtriranje MAC adresa, korisničke limite i particionisanje.

Wireless AC1750 Simultaneous Dual-Band PoE Access Point (DAP-2695) je već dostupan na tržištu, a Wireless AC1200 Dual-Band Access Point (DAP-1665) se očekuje da će biti dostupan u prvom tromesečju 2014.

Izvor: Dlink

Samsung predstavio i nove UHD monitore na EuroForumu 2014 u Malagi

Cooler Master objavio Trigger-Z gejming tastaturu

  • Povezane teme:
10203
10205
10206
10207
10208
10209