Greška

Došlo je do greške.

D-Link kreira ultimativno Wi-Fi rešenje

04.06.2014 18:00 | 0 Hardver
D-Link kreira ultimativno Wi-Fi rešenje

Da bi postigao performanse koje zahtevaju online igrači ili tv i filmski obožavaoci D-LINK je lansirao njihov najbrži bežični AC ruter, poručuju iz ove kompanije. Wireless AC1900 Dual-Band Cloud Router (DIR-880L) donosi kombinovane bežične brzine do 1900 Mbos kroz postojeće opsege, zajedno da najboljim bežičnim opsegom i dometom. Wireless AC1900 ruter je prvi koji prodržava D-link-ovu opciju New Touch – optimizovan veb interfejs, koji omogućava korisniku da brzo prođe kroz proces konfiguracije rutera bez da koristi cd ili računar. Ovo omogućava korisnicima da konfugurišu ruter preko pametnog telefona ili tablet uređaja.

Dodatno, sva podešavanja se mogu u potpunosti konfigurisati u intuitivnom inferfejsu osetljivom na dodir (touch screen). Na primer, roditelji mogu filtrirati veb pristup njihove dece na vreme – isključiti veb pristup u određeno vreme večeri ili onemogućiti da pristupe specifičnim veb stranicama. Ovo znači da novi korisnički interfejs rutera omogućava roditeljima da imaju kontrolu korišćenja intereneta u njihovoj kući i pomaže da zaštite njihovu decu.

Ruter koristi mydlink dodatak- tako da korisnici mogu lako da pristupe njihovoj kućnoj mreži preko mobilnog uređaja, sa bilo koje lokacije. Korisnici, takođe mogu da skinu besplatnu mydlink SharePort aplikaciju i pretvore usb memoriju povezanu na ruter u privatni skladišni prostor na Cloud-u, bez potrebe da zakupljuju NAS disk ili neki drugi skladišni prostor.

Ruterova napredna AC SmartBeam opcija usmerava bežični signal u daleke i teško pristupačne delove tako da korisnik nema delova kuće bez mreže, i ne mora da se susreće sa skupim kabliranjem. Dodatno, napredna Quality of Service opcija efektivno raspoređuje protok i bežični saobraćaj. Kada se više mobilnih uređaja i računara poveže na mrežu, korisnik može napraviti prioritet kojim uređjajima daje najbolje performanse

Koristeći tehnologiju dvostrukog opsega, svaki opseg se može koristiti kao odvojena, bežična mreža, tako da korisnici mogu da uređuju njihovu mrežu kako bi zadovoljila njihove potrebe. Na primer, konfiguracijom zone za goste (Guest zone) se omogućuva da date internet pristup posetiocima, a da nemaju pristup ostatku mreže. Ruter sadrži dva usb priključka, na koji se mogu spojiti skladišni diskovi ili štampači.

Izvor: Dlink

Computex 2014: Cooler Master predstavio tastaturu sa hibridnim kapacitivnim svičevima

Ericsson Srbija sprovodi istraživanje “Umreženo društvo”

10203
10205
10206
10207
10208
10209