Greška

Došlo je do greške.

Creative Assembly najavljuje Total War: Rome Remastered (video)

26.03.2021 11:00 | 0 Games
Creative Assembly najavljuje Total War: Rome Remastered (video)


Total War serijal igara se vraća u Rim, ali ne preko Total War: Rome III igre već preko remastera klasika ove franšize. Rome: Total War iz 2004. godine će, zahvaljujući Feral Interactive studiju, biti redizajniran sa unapređenim vizuelnim elementima, modernim karakteristikama i podrškom za Windows, macOS i Linux od starta.

Total War: Rome Remastered će imati sadržaj iz Rome: Total War igre, kao i Alexander i Barbarian Invasion DLC-ova. remaster će stići i uz kopiju ROME: Total War Collection igre, za one koji već ne poseduju naslov.

U objavi se ističe da Total War: Rome Remastered i pored nadogradnje neće izgubiti svoj prepoznatljivi izgled i osećaj. Ovo će i dalje biti originalna igra, ali sa 4K optimizacijama, podrškom za ultraširoke ekrane, prerađenim modelima zgrada/objekata, kao i teksturama visoke rezolucije.


Gejmplej će takođe dobiti neke izmene. Igra će biti objavlejna uz 16 prethodeno zaključanih frakcija, novim izgledom za mape kampanja, modernizovanim korisničkim interfejsom, modernim Total War kamera sistemom i novim agentom pod imenom "The Merchant".

Vlasnici Rome: Total War igre na Steamu će moći da kupe Total War: Rome Remastered sa 50% popusta. Total War: Rome Remastered će biti dostupan od 29. aprila.

Izvor: Overclock3d

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Microsoft planira da kupovinu Discorda zaključi tokom aprila

Xiaomi će uz Mi 11 Ultra predstaviti sopstveni čipset i revolucionarnu bateriju!

10404
10405
10406
10407
10408
10409