Greška

Došlo je do greške.

Corsair proširio svoju liniju gejming miševa sa dva nova modela

26.04.2019 14:46 | 0 Hardver
Corsair proširio svoju liniju gejming miševa sa dva nova modela


Corsair je u svoju liniju gejming miševa ubacio dva nova dodatka - Ironclaw RGB Wireless i Glaive RGB Pro. Ironclaw RGB Wireless koristi novu Slipstream tehnologiju kompanije Corsair za postizanje novih nivoa bežičnih performansi, dok se Glaive RGB Pro fokusira na prilagodljivost, sa tri zamenjiva držača sa strane.

Ironclaw RGB Wireless, kako je već pomenuto, koristi Corsair Slipstream wireless tehnologiju za Wi-Fi signale sa promenljivom frekvencijom kako bi se sprečilo prekidanje signala, smanjila latencija na ispod 1ms i povećao wireless raspon do 10 metara. Miš stiže sa radnim vekom baterije do 50 sati i odvojivim USB kablom. Ostale karakteristike miša uključuju korišćenje do 10 tastera na mišu, a koji se mogu programirati sa različitim funkcijama. Glavni svičevi su Omron. Prisutne su dodatne RGB zone osvetljenja, dok je Pixart Optical Sensor sposoban za 18.000 DPI.

cors2.jpg

Glaive RGB Pro je namenjen onima koji preferiraju dodeljenu konekciju preko kabla, umesto bežične konekcije. Miš koristi isti 18.000 DPI Pixar optički senzor, Omron svičeve, RGB osvetljenje u tri zone i aluminijumski skrol točkić. Držači sa strane mogu da se menjaju, tako da korisnik može da izabere preferirani dizajn i teksturu. Glaive takođe ima sedam tastera koji se mogu programirati.

Corsair Ironclaw RGB Wireless i Glaive RGB Pro miševi će se prodavati po ceni od 80 i 70 dolara.

Izvor: KitGuru

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Prvi 5G iPad Pro se ne očekuje pre 2021. godine

Intel: Nestašica čipova se više nikada neće desiti

10203
10205
10206
10207
10208
10209