Greška

Došlo je do greške.

Corsair objavio Special Edition Dominator Platinum CONTRAST DDR4 memoriju

11.04.2018 09:08 | 3 Hardver
Corsair objavio Special Edition Dominator Platinum CONTRAST DDR4 memoriju


Današnji kreatori PC sistema, pored ukupnih memorijskih brzina traže i komplete koji nude RGB osvetljenje sa specifičnim šemama boja. Corsair Dominator Platinum CONTRAST DDR4 memorija se trudi da korisnicima ponudi najbolje od obe strane.

Corsair Special Edition CONTRAST serija kombinuje glatki beli provodnik toplote sa sjajnim crnim gonjim okvirom, uz belo LED osvetljenje kako bi se korisnicima omogućila premijum estetika.

Corsair Dominator Platinum CONTRAST memorija koristi Samsung DDR4 memorijske module, brzine do 3466MHz. Corsair će ovu memoriju objaviti u dvokanalnim 2 x 16GB kitovima ili četvorokanalnim 4 x 8GB kitovima.

corsair2_21.jpg

Izvor: Overclock3d

Neca Neregistrovan korisnik
Koliko je tebi dobro...
Vlada011 Neregistrovan korisnik
Zanimljivo je da CORSAIR Dominator ne dozvoljava da vidis koja je verzija jer seriski broja ne znaci koji su moduli a desi se da promene ista serij Oni su vidljivi na samo belom delu na heatsinkovima, a ta strana je okrenuta da se ne vidi kroz providno na paketu sto je zalosno jer se vidi namera da se ne vide jer ASUS cesto kada testira stavi QVL taj seriski broj ta verzija. Ko nije drzao paket Dominator Platinum ne zna sta je paket memorija. Najkvalitetniji sundjer onaj kao sto upija vibracije, onaj tvrdi, pa svaki modul u svom delu i plasticnom konejneru, pa folija preko silver CORSAIR Logoa.Evo gde je verzija. Ovo je Samsung takodje. 4.x, 4.1x, 4.2x, ocigledno je dodat i 4.3x. Ti brojevi datiraju jos od DDR3. I ja kada sam kupovao iz Madjarske trazio sam Samsung ili Hynix mada je bio i Micron. Ne zbog klokovanja nego su ljudi imali njih sa RVE X99 pa je bilo sigurno da rade, plus QVL sam trazio tj da je ASUS testirao. I covek iz Madjarske je zvao prethodnog tipa koji je porucio mesec dana pre toga 4x4 2666 da pita da pogleda verziju i onaj kaze v4.29. UZIMAJ. .
https://postimg.cc/image/q9yse5u6j/

Specifikacije Samsung Galaxy J7 Duo telefona

Najavljen HP Chromebook x2 sa odvojivom tastaturom i stylusom

10203
10205
10206
10207
10208
10209