Corsair objavio novu Neutron XTi SSD seriju visokih performansi

Neutron Series XTi će inicijelno biti dostupan u kapacitetima od 240GB, 480GB i 960GB. U budućnosti se očekuje da Corsair na tržište plasira i svoj prvi 1920GB SSD.

Corsair je najavio svoju novu Neutron XTi seriju solid state diskova, sa brzim četvorojezgarnim Phison kontrolerom i MLC NAND podrškom. Neutron Series XTi će inicijelno biti dostupan u kapacitetima od 240GB, 480GB i 960GB. U budućnosti se očekuje da Corsair na tržište plasira i svoj prvi 1920GB SSD. Zahvaljujući dodeljenom četvorojezgarnom kontroleru, Neutron XTi diskovi bi trebalo da donesu sekvencijalnu brzinu čitanja od 560 MB/s, odnosno 540 MB/s za upis podataka. 4K random brzine čitanja idu do 100.000 IOPS-a, dok random brzine upisda idu do 90.000 IOPS-a.SSD-ovi su dizajnirani da podrže visoke brzine transfera podataka, sa proširenim cache-om, koji omogućava snimanje i editovanje profesionalnog Full HD i 4K nekompresovanog videa u realnom vremenu. Sigurnosne opcije uključuju end-to-end zaštitu, zaštitu u slučaju nestanka struje uz SmartFlush i GuaranteedFlush i veliki broj “error correction” tehnologija.Corsair Neutrol XTi 240GB, 480GB i 960GB SSD-ovi su dostupni uz petogodišnju garanciju, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 90, 160 i 330 dolara.Izvor: VR-zone

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi