Greška

Došlo je do greške.

Corsair planira ulazak na tržište monitora

10.12.2019 12:40 | 0 Multimedija
Corsair planira ulazak na tržište monitora


Tokom poslednjih nekoliko godina, Corsair je proširio svoju ponudu PC hardvera. Kompanija je počela kao proizvođač memorija, a poslovanje je proširila na kućišta, kulere, tastature, miševe pa čak i kompletne PC sisteme.

Sada izgleda da su Corsairovi planovi da uđe i na tržište monitora bliži ostvarivanju nego ikada ranije. Kompanija je od korisnika zatražila povratnu informaciju o tome na koji način oni koriste svoje PC monitore.

Tokom prošle godine, Corsair je objavio oglas za posao u potrazi za proizvodnim menadžerom za monitore. Pozicija je listala osobe koji mogu da definišu roadmap za gejming displeje kompanije, razvijaju konkurentne proizvode i druge karakteristike.

 

Pogledajte još: Corsair je za Ryzen 3000 spremio 5000MHz DDR4 memoriju


Kada je u pitanju aktuelna anketa, kompanija je fanove pitala koji tip panela preferiraju (TN, IPS, VA, OLED i drugo), veličinu i broj ekrana koje koriste, da li koriste VESA postolje i druge napredne funkcije.

U ovom trenutku nije poznato da li su i koliko Corsairovi planovi na polju monitora napredovali, ali izgleda da će proći izvesno vreme do pojave kompanijinih gejming monitora.

Izvor: Overclock3d

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

AnTuTu objavio novembarsku listu telefona sa najboljim performansama

Realme X50 5G će koristiti Snapdragon 765G čipset

10304
10305
10306
10307
10308
10309