Greška

Došlo je do greške.

Corning Astra Glass je naredna generacija tehnologije displeja

17.05.2019 15:12 | 0 Multimedija
Corning Astra Glass je naredna generacija tehnologije displeja


Corning Incorporated, kompanija koja proizvodi dobro poznate tipove stakla za telefone, monitore i televizore (kao što je Gorilla Glass) je sada najavila potpuno novi supstrat stakla. Pod nazivom "Astra Glass", ovaj supstrat je dizajniran prvenstveno za narednu generaciju srednjih i velikih displeja, sa 8K rezolucijom i visokim stopama osvežavanja.

Iako je izdržljivost staklene površine bitna, ovo nije jedina značajna karakteristika stakla. Prema navodima, staklo utiče na karakteristike displeja koji prekriva, uključujući odbijanje svetla, osvetljenje i preciznost prikaza boja.

 

Pogledajte još: Corning radi na pravom savitljivom Gorilla Glass rešenju


"Astra Glass" zadovoljava potrebe preciznosti i visokih temperatura tokom procesa oksidizacije i pridružuje se našem portfoliju displej supstrata kako bi se pokrio čitav spektar dostupan našim korisnicima", ističu iz kompanije Corning.


Kako bi se osiguralo da Astra Glass ne kvari performanse naredne generacije displeja, Corning ističe da je staklo kreirano sa maksimalnom stabilnošću za stabilnost temperature i dimenzija. Za sada nije poznato kada će se pojaviti prvi uređaji sa Astra Glass podrškom.

Izvor: TechSpot

 

 Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Apple upozorava da bi stariji Mac računari mogli biti podložni ZombieLoad napadima

Redmi 7A se pojavio na TENAA sertifikaciji

10304
10305
10306
10307
10308
10309