Coolpad i Gigatron vam predstavljaju #coolzatriatlon

U susret novogodišnjim praznicima, Coolpad, jedan od najvećih svetskih proizvođača pametnih telefona, i Gigatron, domaći lider na IT tržištu Srbije, pripremili su specijalnu akciju

U susret novogodišnjim praznicima, Coolpad, jedan od najvećih svetskih proizvođača pametnih telefona, i Gigatron, domaći lider na IT tržištu Srbije, pripremili su specijalnu akciju za sve one koji žele da pokažu svoje veštine i znanje i dobiju šansu da osvoje vredne nagrade. U periodu od 03. do 30. decembra, na II spratu Ušće SC biće održan Coolpad triatlon.
Svaki učesnik ima zadatak da pređe tri koraka, da odigra igricu Flappy Bird, pikado igricu 301 i da popuni mini anketu sa tri pitanja o kompaniji Coolpad.
Coolpad predstavio Big Boy eksternu bateriju kapaciteta 10400 mAh
Svakog trećeg dana počevši od 5. decembra biće pravljen presek rezultata. Učesnik sa najboljim rezultatom biće nagrađen eksternom baterijom Coolpad Big Boy. Finale će biti održano 30. decembra, kada će deset najboljih iz prethodnih krugova imati priliku da se bori za Coolpad Porto telefon. 
Pored lepih nagrada, svi koji posete pult imaće priliku da saznaju više o Coolpad telefonima Porto i Modena, kao i o eksternoj bateriji Big Boy, koje će moći da isprobaju na licu mesta.
Sve najnovije informacije i dešavanja sa Coolpad triatlona možete pratiti na Coolpad Srbija i Gigatron FB stranicama, ali tu nije kraj iznenađenjima.  Pratite FB/CoolpadSrbija, gde vas tokom decembra očekuje mnogo zanimljivih aktivacija i lepih nagrada.
Izvor: Coolpad

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi