Greška

Došlo je do greške.

Cooler Master slavi jubilej – 30 godina postojanja

27.10.2022 12:18 | 0 Hardver
Cooler Master slavi jubilej – 30 godina postojanja

Nakon skrominh početaka kao proizvođač kulera i ostalih rashladnih rešenja, Cooler Master je tokom godina izrastao i razvio se u pravu višenamensku tehnološku kompaniju vođenu inovacijama, agilnošću i strašću prema poslu. Sa aktivnim osmatranjem budućih trendova i neprekidnom težnjom za poboljšanjem i napretkom, Cooler Master spremno dočekuje sledeće izazove koji će se protezati dalje od ustaljene delatnosti u sferi PC komponenti, šireći poslovanje i vođen tehnologijom nove generacije koja postaje sastavni deo životnog stila današnjeg korisnika.

Cooler Master je izrastao od skromnog dobavljača termalnih rešenja do tehnološkog inovatora u brojnim kategorijama proizvoda. Sa bogatom istorijom u oblasti izrade kulera, kućišta, napajanja i periferija, Cooler Master je nastavio da raste usvajajući i druge kategorije kao što su monitori, gejming stolice i stolovi. Nastavljajući svoju metamorfozu od proizvođača tehnoloških komponenti u brend tehnološkog životnog  stila, Cooler Master je spreman da nastavi sa inovacijama i razvojem ekosistema Cooler Master proizvoda .

Obeležavanje 30. godišnjice postojanja, protiče u duhu izlaska ograničene serije  Cooler Master proizvoda koje obuhvataju niz kategorija iz asortimana Cooler Master-a. Svaki slavljenički “30th Anniversary Edition” model dobio je tretman ograničenog izdanja koji se izdvaja iz gomile sličnih. Uz sportski bronzane ili Glitch ljubičaste boje, kao i sa specijalnim oznakama za neke od najpopularnijih proizvoda iz prošlosti, jubilarni modeli su dizajnirani da impresioniraju, ali istovremeno da očuvaju svoju prepoznatljivost.

Kupovinom proizvoda Cooler Master 30th Anniversary Edition, pruža vam se prilika da registrujete svoj proizvod i dobijete jubilarni žeton i tako uđete u proces izvlačenja Cooler Master Orb-X nagrade u ograničenom Glitch Purple izdanju za 30. godišnjicu! Dodatne informacije i detalji za ovu promociju tek treba da budu objavljeni.

U duhu proslave 30. godišnjice Cooler Master-a, neki od perifernih uređaja biće predstavljeni u novom dizajnu. Ovdašnja linija proizvoda za proslavu 30. godišnjice uključuje: MK721 bežičnu mehaničku tastaturu, MM712 bežični miš i gejming podlogu za miš MP511.

Svaki 30th Anniversary Edition proizvod je posebno obeležen Chameleon kolor nijansom i suptilnom oznakom „30th Anniversary“.

MK721 30TH EDITION – ceo dan uz vas

MK721 bežična mehanička tastatura redefiniše svakodnevni osećaj u radu, postižući savršenu ravnotežu između forme i funkcije za kreativu i gejming. Raspored tastera u formi 65% i hibridna bežična tehnologija, naglašavaju njenu lako prenosnu prirodu uz skoro univerzalnu kompatibilnost sa operativnim sistemima. Telo od peskarenog aluminijuma i spiralni kabl, daju elegantnu notu uz izdržljivost neophodnu tokom svakodnevnog rada. Pored toga, izdržljivi mehanički prekidači i PBT duple kapice za tastere omogućuju vanserijske performanse, osećaj i odziv jedne prave mehaničke tastature. Trosmerni prilagodljivi točkić je takođe deo unikatnih osobina ove tastature, omogućavajući vam da dodelite i proizivate određene funkcije,  okretanjem ili pritiskanjem točkića. Dodajući unikante funkcije osnovnim stvarima, MK721 je postala idealna tastatura za vaše kreativne ili igračke aktivnosti.

MK72130thAnniversaryEditiontastatura.jpg

MM712 30TH EDITION – Nepodnošljiva lakoća prestiža

MM712 je sledeća evolucija našeg prvobitnog, ultra laganog modela miša. Zadržava sve ključne prednosti: senzor za igranje, hibridni 2.4GHz i Bluetooth 5.1 bežičnu mogućnost, PTFE nožice za nenadmašno klizanje po površini, optičke mikro-prekidače za skoro trenutnu reakciju na klik i Ultraweave kabl za minimalno ometanje pokreta rukom. Međutim, sve ovo je postignuto bez potrebe korišćenja “šupljeg” tela miša, umesto toga koristi bešavni oblik tela bez rupa, zahvaljujući posebnom dizajnu kojim je postignuto da ostane ispod granice od 58g ukupne mase. Okretan i taktilan, MM712 popunjava praznine svojih perforiranih prethodnika.

CM30YMouse.jpg

MP511 30TH EDITION – Legendarna podloga za one sa legendarnim gejming veštinama

Gejming podloga za miš MP511 je poboljšanje u svakom smislu te reči, ističući osobinu izdržljivosti, preciznosti i performansi. Ključ je u upotrebi legendarne CORDURA tkanine, koja je uz sve navedene osobine otporna na tečnost. Nema potrebe da brinete hoće li  vam znoj, suze ili energetska pića uticati na gejmplej. Glatka najlonska površina obezbeđuje preciznost, dok šavovi protiv habanja sprečavaju oštećenja tokom upotrebe. Čvrst i napravljen tako da dugo traje, MP511 je dizajniran da poboljša vašu veštinu igranja i kontrolu miša.

GM27monitorandgamingchair.jpg

GM27-FQS ARGB 30th Anniversary Edition – jubilarni model monitora

U pitanju je posebna verzija aktuelnog GM27-FKS ARGB monitora. Ekran od 27” sa prikazom  QHD 165Hz rezolucije koristi ultra-brzi IPS panel sa vremenom odziva od 1 ms, 90% DCI-P3 i FreeSync Premium sertifikacijom kako bi ispunio sve neophodne zahteve za glatkom gejming akcijom. ARGB prsten je integrisan u “hallo” postolje za dodatni užitak u nesvakidašnjem ambijentu osvetljenja koje se u potpunosti prilagođava kroz MasterPlus+ software.

Zato, hajde zajedno da proslavimo ovaj vredan jubilej i dostignuće!

 

Izvor: saopštenje za javnost

S8 Tab - Tablet, laptop, poslovni asistent

Konačno stiže AMD koji ste dugo, dugo čekali - Ryzen 3 7300X na 5 GHz

10203
10205
10206
10207
10208
10209