Greška

Došlo je do greške.

Cooler Master se sprema za objavu kućišta za Raspberry Pi 4

05.07.2020 11:19 | 0 Hardver
Cooler Master se sprema za objavu kućišta za Raspberry Pi 4


Kompanija Cooler Master je tokom ove nedelje najavila da će predstaviti novi Kickstarter projekat, za minijaturno kućište koje je kreirano za Raspberry Pi 4. Cooler Master Pi 40 kućište će biti predstavljeno 7. jula na Kickstarteru, kada će biti i dostupno uz popust od 25 procenata. Cooler Master očekuje da će se prva serija dostupnih kućišta brzo rasprodati.

Cooler Master Pi 40 kućište ima otporan dizajn, sa debelim aluminijumskim okvirom i zaštićeno je TPU gumom visokog kvaliteta. Kućište je otporno na prskanje vodom i na prašinu, a moguće ga je zakačiti na zid preko 4x wall/VESA postolja.

 

Pogledajte još: Cooler Master najavljuje MasterLiquid ML120/240L RGB Version 2 kulere


Još jedna zanimljiva karakteristika kućišta jeste implementacija pasivnog hlađenja. Aluminijumsko jezgro kućišta ostvaruje direktan kontakt sa Raspberry Pi 4, za šta Cooler Master tvrdi da korisnicima omogućava niske CPU temperature i više radne taktove procesora. Pi 40 omogućava i tih rad Raspberry Pi 4 sistema.

Cooler Master najavljuje da će Pi 40 kućište nuditi neometan pristup svim GPIO Raspberry Pi 4 pločama, konektorima za kameru i displej, a prisutan je i taster za paljenje koji se može podešavati.

Izvor: KitGuru

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Xiaomi radi na AI Shutter funkciji za kamere telefona

Gejming iskustvo sa NVIDIA grafičkim kartama (video)

10203
10205
10206
10207
10208
10209