Greška

Došlo je do greške.

Cooler Master predstavlja pregršt noviteta tokom Computexa

27.05.2019 12:52 | 0 Hardver
Cooler Master predstavlja pregršt noviteta tokom Computexa


Kompanija Cooler Master na ovogodišnjem Computexu predstavlja veliki broj novih proizvoda i usluga. Od personalnih radnih stanica do gejming soba, Cooler Master prikazuje proizvode koji pružaju maksimum i u formi i po funkcionalnosti. Proizvodi su specifično usmereni ka gejmerima i kreatorima sadržaja, a karakterišu ih najnovije tehnologije koje će omogućiti novi nivo performansi i kvaliteta.

Kućišta
Cooler Master ove godine prikazuje širok spektar novih dizajna kućišta. Nova Silencio serija kućišta je objavljena, sa modelima Silencio S400 i Silencio S600. Kućišta karakterišu tehnologije zasnovane na tihom radu, uz zadržavanje efikasnog hlađenja i niže cene. MasterCase H100 je mini-ITX tipa, a biće prikazano uz 200mm RGB ventilator. Tu je i MasterCase SL600M Black Edition, kao i COSMOS C700P Black Edition model.

cm2_65.jpg

Napajanja
Cooler Master će prikazati nova napajanja, čiji je fokus nova Thermal Enhanced Platforma (TEP). Ova platforma, u potpunosti dizajnirana od strane Cooler Mastera, će se naći u tri nove proizvodne linije: XG Gold Essential, XG Gold Advanced i XG Gold Plus. TEP je kreiran da omogući visoku efikasnost uz značajno bolje performanse hlađenja. Ovo je postignuto uz pomoć brojnih poboljšanja, kao što su redizajnirana DC-to-DC kola, efikasniji transformator i drugo.

cmnap.jpg

Hlađenje
Novina na ovogodišnjem Computexu je Dual Pump AIO tečno hlađenje, koje implementira dizajn sa dve komore na obe pumpe. Poboljšani protok i pritisak rashlađivača će odvoditi toplotu iz CPU-a većom brzinom u poređenju sa tradicionalnim AIO tečnim hlađenjima. Biće prikazan i novi MasterAir Maker 3DVVC, kreiran sa Cooler Masterovom 3D Vertical Vapor Chamber (3DVVC) tehnologijom. 3DVVC menja tradicionalne toplotne cevi kako bi pojačao mogućnosti provođenja toplote, smanjio otpor pri protoku vazduha u okviru aluminijumskih ventilatora i omogućio skladiniji izgled. Na kraju, MasterFan SF120M stiže sa patentiranim, četvrtastim 120mm metalnim okvirom za ventilator, koji smanjuje vibracije i unutrašnje trenje.

cmcool.jpg


Periferije

Tokom Computexa debituje kompletna linija bežičnih periferija. SK851 je Cooler Masterova ultratanka Bluetooth, mehanička tastatura, namenjena kreativnim profesionalcima. Tastatura koristi nove Omron svičeve niskog profila, a biće dostupna u crnoj i beloj varijanti. MM831 je bežični miš, koji karakteriše vrhunski senzor, do 32000 DPI, opcija Qi bežičnog punjenja i uklonjivi magnetni pokrov za dongle, a sve je smešteno u izdržljivo PTB kućište. Na kraju, MH670 su Cooler Masterove prve bežične gejming slušalice. Imaju 2.4GHz bežičnu konekciju, virtuelni 7.1 surround zvuk i drugo.

cmperi.jpg


Cooler Master i GTR

Po prvi put će biti prikazan novi GTA-F Cooler Master Edition trkački simulator. Dizajniran u saradnji sa GTR Simulatorom, GTA-F Cooler Master Edition je kereiran od premijum legure čelika, ima potpuno prilagodiv okvir i trkačko sedište prilagodljivog dizajna. Sa podrškom do tri zakrivljena monitora od 30 do 36 inča ili jednog monitora do 50 inča, GTA-F nudi imerzivno iskustvo čak i za profesionalne vozače.

cmgtr.jpg

Izvor: Cooler Master

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Aplikacija Premiere Rush prilagođena za Samsung uređaje

TSMC počeo sa masovnom proizvodnjom u 7nm+ procesu za A13, Kirin 985 čipove

10203
10205
10206
10207
10208
10209