Cooler Master predstavlja MasterKeys Pro S i MasterKeys Pro M RGB tastature

Kompanija Cooler Master najavljuje dve nove tastature, namenjene hardkor gejmerima, koje kompletiraju kompanijin portolio tastatura.

Kompanija Cooler Master najavljuje dve nove tastature, namenjene hardkor gejmerima, koje kompletiraju kompanijin portolio tastatura. U pitanju su MasterKeys Pro S i MasterKeys Pro M RGB modeli tastatura.MasterKeys Pro S nudi Intelligent White LED osvetljenje, kao i najbolji taktilni osećaj, podoban za sve korisnike uz upotrebu 100% autentičnih Cherry MX svičeva. Tastatura je izuzetno prenosiva, nudi minimalistički dizajn, a omogućava postavljanje ruku blizu jedne drugoj tokom igranja. On-board memorija obezbeđuje trenutno izvršavanje efekata osvetljenja i makroa, zahvaljujući On-the-fly Systemu i podršci za profile.MasterKeys Pro M RGB tastatura je izrađena kako bi trajala, a jedinstvena forma kombinuje numerički pad i arrow tastere u jedan blok, omogućavajući tastaturi da donese istu funkcionalnost poput tastatura pune veličine. Istovremeno, tastatura nudi slobodu više prostora za ruke i jednostavniji pristup tasterima tokom brzih mečeva.
cm2_19.jpgOd specijalnih karakteristika, dve tastature odlikuje On-the-fly System za podešavanje modova osvetljenja, za čije je upravljanje zadužen ARM Cortex M0 procesor na MasterKeys Pro S i Cortex M3 na MasterKeys Pro M RGB modelu. Tu je i ekskluzivna Anti-Ghosting tehnologija, a obe tastature su kako za gejming, podobne i za radno okruženje.MasterKeys Pro S i MasterKeys Pro M RGB tastature su dostupne od 28. februara, u lokalnim maloprodajama, po preporučenoj ceni od 99 evra i 149 evra.Izvor: Cooler Master

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi