Greška

Došlo je do greške.

Cooler Master predstavlja MasterKeys Pro S i MasterKeys Pro M RGB tastature

01.03.2017 14:05 | 0 Hardver
Cooler Master predstavlja MasterKeys Pro S i MasterKeys Pro M RGB tastature

Kompanija Cooler Master najavljuje dve nove tastature, namenjene hardkor gejmerima, koje kompletiraju kompanijin portolio tastatura. U pitanju su MasterKeys Pro S i MasterKeys Pro M RGB modeli tastatura.

MasterKeys Pro S nudi Intelligent White LED osvetljenje, kao i najbolji taktilni osećaj, podoban za sve korisnike uz upotrebu 100% autentičnih Cherry MX svičeva. Tastatura je izuzetno prenosiva, nudi minimalistički dizajn, a omogućava postavljanje ruku blizu jedne drugoj tokom igranja. On-board memorija obezbeđuje trenutno izvršavanje efekata osvetljenja i makroa, zahvaljujući On-the-fly Systemu i podršci za profile.

MasterKeys Pro M RGB tastatura je izrađena kako bi trajala, a jedinstvena forma kombinuje numerički pad i arrow tastere u jedan blok, omogućavajući tastaturi da donese istu funkcionalnost poput tastatura pune veličine. Istovremeno, tastatura nudi slobodu više prostora za ruke i jednostavniji pristup tasterima tokom brzih mečeva.

cm2_19.jpg
Od specijalnih karakteristika, dve tastature odlikuje On-the-fly System za podešavanje modova osvetljenja, za čije je upravljanje zadužen ARM Cortex M0 procesor na MasterKeys Pro S i Cortex M3 na MasterKeys Pro M RGB modelu. Tu je i ekskluzivna Anti-Ghosting tehnologija, a obe tastature su kako za gejming, podobne i za radno okruženje.

MasterKeys Pro S i MasterKeys Pro M RGB tastature su dostupne od 28. februara, u lokalnim maloprodajama, po preporučenoj ceni od 99 evra i 149 evra.

Izvor: Cooler Master

Komentari

0 Dodaj komentar

OnePlus 5 bi mogao imati dual-edge ekran, 256GB skladište, 23MP kameru

Benchmark Shop akcija: Asus VG248QE LED monitor ponovo na stanju

10203
10205
10206
10207
10208
10209