Greška

Došlo je do greške.

Cooler Master predstavlja MasterFrame 700 - otvoreno PC kućište koje se transformiše u test bench

16.03.2021 14:15 | 0 Hardver
Cooler Master predstavlja MasterFrame 700 - otvoreno PC kućište koje se transformiše u test bench


Kompanija Cooler Master je danas predstavila MasterFrame 700 - prilagodljivi okvir koji može da se transformiše iz otvorenog PC kućišta u fleksibilan test bench.

MasterFrame 700 je usmeren ka PC entuzijastima, a dizajniran je za eksperimentisanje sa prilagođenim sistemima vodenog hlađenja, testiranje hardvera u pokretu i prikaz velikih komponenti preko panoramskog panela od kaljenog stakla.

cm2_87.jpg

Kućište krasi dizajn uz tri dela, sa dva krila sa strane i slotom za matične ploče. Četiri specijalno dizajnirane šarke drže panele sa strane, omogućavajući pristupačnost tokom instaliranja komponenti i sabilnost sistema.

Transformacija između otvorenog PC kućišta i test bencha se postiže preko modularnih krila. U otvorenom modu MasterFrame 700 stoji vertikalno kako bi na najbolji načlin prikazivao komponente iza panela od kaljenog stakla. Krila se savijaju ka napred, stabilozovana su gumenim nožicama i obezbeđuju privlačan prikaz komponenti.

cm3_24.jpg


U test bench modu, krila sa strane se savijaju ka CPU podnožju i grafičkoj karti, kako bi se omogućio lokalizovani protok vazduha ka komponentama, posebno u slučaju overklokovanja. Krila takođe služe za instaliranje radijatora sa trostrukim ventilatorima i drugih dodataka. Mogućnosti montiranja su povećane i podržavaju do tri 360mm radijatora istovremeno.

MasterFrame 700 otvoreno PC kućište će od kraja aprila biti dostupno u Evropi, po preporučenoj ceni od 179 evra.

Izvor: Cooler Master

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Noctua predstavlja CPU kuler iz Redux linije

Rudari Ethereuma su uspeli da premoste restrikcije koje implementira RTX 3060 GPU

10203
10205
10206
10207
10208
10209