Greška

Došlo je do greške.

Cooler Master predstavlja limitiranu ediciju C700P Carbon kućišta

18.10.2018 16:06 | 3 Hardver
Cooler Master predstavlja limitiranu ediciju C700P Carbon kućišta


Cooler Master i Mark's Fabrications (osvajač drugog mesta na Case Mod World Series 2018 takmičenju) udružili su se kako bi kreirali C700P Carbon - Carbon Fiber limitiranu ediciju kućišta, koje će biti dostupno u samo pet primeraka. Ručno kreirano PC kućište, sa akcentom od ugljeničnih vlakana, donosi nivo luksuza, ekskluzivnosti i dizajna na Cooler Master-ovo premijum kućište.

Luksuzna i limitirana edicija C700P modela je kreirana od strane Mark's Fabrications tima, a kućište karakterišu prepoznatljive ručke s gornje i donje strane, koje su ojačane dodavanjem ugljeničnih vlakana. Prednji panel je kreiran sod dva tipa ugljeničnih vlakana, a ovo važi i za poleđinu uređaja.

cm2_51.jpg


C700P Carbon zadržava sve karakteristike koje su C700P načinile nagrađivanim kućištem. Dizajn ima fleksibilan izgled, a može da implementira najveće i najmoćnije komponente. Tu je RGB LED sa prilagođavanjem boja. Modularni dizajn i paneli sa strane od kaljenog stakla su takođe tu.

Biće kreirano samo pet C700P Carbon kućišta, a prodavaće se preko Cooler Master prodavnice po ceni od 999 dolara.

Izvor: TechPowerUp

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Vlada Neregistrovan korisnik
Ovo bi i izgledalo OK da se sada pojavio Carbon, tj ne da se sada pojavio, nego da nema onaj fake carbon koji izgleda kao original. Ne mislim ono sto lepe ljudi, nego u radnjama rade isto samo sto nije pravi karbonski fiber nego imitacija, za kola, za motore itd ko nema para da plati pravi deo. To je upropastilo sve. I bilo bi dobro da je mesavina Carbon pravi i aluminijum. Da je karbon kostur i preko neki delovi a da su Motherboard tray, PCI bracket i slicno Aluminijum.
Vlada Neregistrovan korisnik
Ovo ili nista. Najbolji od kada je Caselabs zatvoren.
Postao sam zagovarac Lian Li konzervi svuda.

https://www.youtube.com/watch?v=eMXh-4IZ-mk&t=193s

Google objavio više detalja o Titan M sigurnosnom čipu na Pixel 3 telefonima

HTC nagoveštava mogući dizajn Exodus telefona

10203
10205
10206
10207
10208
10209