Cooler Master predstavio tastaturu sa Cherry MX Green tasterima

Kompanija Cherry Corporation voli da donosi proizvode u boji, a takvi su i Cherry MX Green tasteri koji se nalaze na najnovijoj tastaturi Cooler Mastera. Za razliku od Cherry MX Red tastera, koji donose oštriji taktilni odziv, Cherry MX Green su nešto mekši sa solidnim odzivom. Još jedan je razlog zašto je Coole

Kompanija Cherry Corporation voli da donosi proizvode u boji, a takvi su i Cherry MX Green tasteri koji se nalaze na najnovijoj tastaturi Cooler Mastera. Za razliku od Cherry MX Red tastera, koji donose oštriji taktilni odziv, Cherry MX Green su nešto mekši sa solidnim odzivom. Još jedan je razlog zašto je Cooler Master iskoristio zelene tastere na svojoj QuickFire TK igračkoj tastaturi, a to je zeleno pozadinsko osvetljenje. Ova dva elementa se potpuno uklapaju i tastaturi daju vizuelni identitet. Cooler Master QuickFire TK Green Limited Edition tastatura ima dimenzije od 377,5 x 138 x 33 milimetra, ima 92 tastera, od kojih su sedam makro-multimedijalni tasteri. Tastatura koristi USB za konekciju, a prodavaće se po ceni od 122 dolara.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi