Cooler Master predstavio Silencio FP seriju hladnjaka

Kompanija Cooler Master danas je najavila novu Silencio FP seriju hladnjaka, koji sadrže potpuno nove ventilatore sa Cooler Master-ovom najnovijom tehnologijom

Kompanija Cooler Master danas je najavila novu Silencio FP seriju hladnjaka, koji sadrže potpuno nove ventilatore sa Cooler Master-ovom najnovijom tehnologijom tihog ventilatora uz optimizovani pritisak. Hladnjaci iz Silencio FP serije imaju nove modele ventilatora od 120 mm koji su u potpunosti fokusirani na tihi rad, a tehnologija koju poseduju donosi kvalitetan protok vazduha uz nizak nivo buke.
Silencio FP  serija takođe koristi Loop Dynamic Bearing tehnologiju kako bi produžila životni vek na čak 160.000 sati. Tu je i novi patentirani driver IC na ventilatorima koji obezbeđuje manje buke i smanjuje potrošnju energije, a uz njega je tu i SmartFan endžin. Silencio FP serija takođe dolazi i sa zaštitom od zaglavljivanja ventilatora kao i funkcijom automatskog nastavljanja.
coolermaster2_1.jpg
Biće dostupna dva modela, a prvi je Silencio FP120 3PIN model koji nudi sledeće karakteristike: 1200 RPM, 38 CFM kao i nivo buke od 11dBA. Tu je i Silencio FP120 PWM koji nudi 1400 RPM, 44 CFM kao i nivo buke od 6,5 do 14 dBA. Novi hladnjaci bi trebalo da budu dostupni u Evropi od februara.
Izvor: CoolerMaster
Sve informacije vezane za CoolerMaster, možete pogledati na CoolerMaster stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi