Cooler Master predstavio Quick Fire XTi gejming tastaturu

Kompanija Cooler Master objavila je danas dostupnost Quick Fire XTi, minimalističke mehaničke gejming tastature sa višebojnim pozadinskim osvetljenjem i sa Cherry MX tasterima

Kompanija Cooler Master objavila je danas dostupnost Quick Fire XTi, minimalističke mehaničke gejming tastature sa višebojnim pozadinskim osvetljenjem i sa Cherry MX tasterima. Quick Fire XTi dolazi bez ikakvih logoa koji odvlače pažnju, kao i sa rasporedom koji je takav da nema rasipanja dragocenog prostora.
Quick Fire XTi ima UV presvučene tastere koji pružaju luksuzno iskustvo štiteći istovremeno tastere za dugotrajni gejming. Tastatura sadrži pozadinsko osvetljenje sa dve boje koje može da se ukombinuje sa do 35 boja po tasteru, a takođe je moguće snimiti i četiri profila. Takođe sadrži i tehnologiju koja omogućava da svaki pritisak na taster bude pravilno detektovan, bez obzira na to koliko drugih tastera se aktivira. Quick Fire XTi ima micro USB priključak i odvojive kablove. Tastatura bi trebalo već da je dostupna u Evropi po ceni od 150 evra.
Cooler Master predstavio Pitch Pro slušalice na evropskom tržištu
Izvor: CoolerMaster

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi