Greška

Došlo je do greške.

Cooler Master predstavio MasterPulse Pro slušalice

25.10.2016 19:17 | 0 Hardver
Cooler Master predstavio MasterPulse Pro slušalice

Kompanija Cooler Master danas je predstavila nove MasterPulse Pro slušalice. Kako poručuju iz Cooler Mastera, nove slušalice podižu zabavu na novi nivo i prilagođavaju vaše iskustvo slušanja igri koju igrate ili filmu koji gledate. Cooler Master MasterPulse Pro slušalice su druge u ovoj liniji za korisnike raznih tipova i interesovanja, a nakon njih se počekom sledeće godine očekuju MasterPulse Maker slušalice.

MasterPulse Pro je USB verzija MasterPulse slušalica koja obezbeđuje sve funkcije originalnog modela plus virtuelni 7.1-kanalni surround zvuk, RGB LED-ovi u uhu kao i zvučna kartica na ploči sa ugrađenim ekvilajzerom. Ono čim se izdvajaju nove slušalice se pre svega odnosi na visoko-kvalitetno audio iskustvo sa 44 mm drajverima, a tu je i patentirana Bass FX tehnologija, modovi slušanja, plus 3+1 profili ekvilajzera (Music, Movie, Gaming i Equalizer off) koji mogu da se kombinuju uz Bass FX tehnologiju.

cm2_12.jpg

 

Nove slušalice su veoma lagane sa aluminijumskim okvirom i fleksibilnom trakom oko glave. Cooler Master MasterPulse Pro slušalice su od danas dostupne u prodavnicama.

Test: Cooler Master MasterPulse In-Ear

Izvor: CoolerMaster

Sve informacije vezane za CoolerMaster, možete pogledati na CoolerMaster stranici na Benchmark sajtu

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Pogledajte launch trejler za Titanfall 2

Benchmark Shop akcija: HTC Desire 320 po 9990din.

10203
10205
10206
10207
10208
10209