Greška

Došlo je do greške.

Cooler Master predstavio MasterMouse S i Lite S miševe

13.12.2016 16:37 | 0 Hardver
Cooler Master predstavio MasterMouse S i Lite S miševe

Cooler Master je predstavio MasterMouse S, malog i elegantnog gejming miša sa inteligentnim RGB osvetljenjem, četiri DPI nivoa do 7200 DPI, kao i ergonomijom koja ima za cilj da se obezbedi siguran i zadovoljavajući stisak šake. MasterMouse S i MasterMouse Lite S su se tako pridružili većem rođaku, MasterMouse Pro L modelu, dodajući i veličinu S u Cooler Master-ovu MasterMouse familiju miševa. Imenovanje takođe odražava njihov položaj u potrfoliju, pa je tako S oznaka za srednji model, a Pro za napredniji model, dok je Lite oznaka za pristupačnije karakteristike.

MasterMouse S koristi PixArt PMW3330 optički senzor koji omogućava prebacivanje između četiri nivoa prilagođavanja DPI-a između 400 i 7200 DPI. Sve DPI vrednosti su bez interpolacije a miš takođe ne podržava ubrzanje pa zahvaljujući tome MasterMouse S ima pravo 1-1 ulazno praćenje. Na mišu se nalazi šest tastera od kojih pet može dobiti sekundarne funkcije koje mogu da se aktiviraju preko Cooler Master-ovog Storm TactiX tastera.

Zahvaljujući ugrađenom 32-bitnom ARM procesoru i 512KB memorije, MasterMouse S može da sačuva makroe i podešavanja za do pet profila. Treba istaći i da postoje dve zone osvetljenja, dok je površina miša pokrivena sa ZV slojem koje ne ostavlja otiske prstiju. MasterMouse S i MasterMouse Lite S miševi bi trebalo da budu dostupni od kraja decembra u maloprodajama.

Cooler Master predstavlja MasterBox 5t kućište, inspirisano MasterCase Maker 5t modelom

 

1028_53.jpg

Izvor: CoolerMaster

Sve informacije vezane za CoolerMaster, možete pogledati na CoolerMaster stranici na Benchmark sajtu

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Facebook pokreće Live video u 360 stepeni

Najavljena nova FPS igra sa radnjom u Drugom Svetskom Ratu

10203
10205
10206
10207
10208
10209