Cooler Master predstavio MasterKeys Pro seriju tastatura

Većina RGB tastatura dolazi bilo sa LED osvetljenjem, bilo sa visoko-kvalitetnim svičevima, ali se kod MasterKeys Pro L i Pro S modela dobija najbolje iz oba sveta

Kompanija Cooler Master predstavila je danas nove tastature za gejmere. Nove tastature odlikuje minimalistički dizajn kao i sjajno osvetljenje u okviru prve Cooler Master-ove RGB mehaničke serije tastatura sa LED osvetljenjem i Cherry MX svičevima.
MasterKeys Pro L je model pune veličine, dok je MasterKeys Pro S kompaktnija verzija. Većina RGB tastatura dolazi bilo sa LED osvetljenjem bilo sa visoko-kvalitetnim svičevima, ali se kod MasterKeys Pro L i Pro S modela dobija najbolje iz oba sveta.
MasterKeys Pro takođe donose podršku za promenu makroa u letu, profile, kao i softver lak za korišćenje. MasterKeys Pro koristi 100 posto autentične Cherry MX svičeve koji mogu da se biraju u nekoliko boja. Tasteri kod MasterKeys Pro L modela imaju UV sloj koji ne samo da daje luksuzni doživljaj već i štiti tastere.
32-bitni ARM procesor omogućava da sačuvate i reprodukujete složene makroe, a softver omogućava fino podešavanje RGB boje i podešavanje brzine za modove kao što su Color Wave, Star Effect i Rain Drop. MasterKeys Pro L i MasterKeys Pro S tastature će biti već u toku dana dostupne u prodaji.
Test: Cooler Master Sentinel III
cm2_4.jpg
Izvor: CoolerMaster
Sve informacije vezane za CoolerMaster, možete pogledati na CoolerMaster stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi