Cooler Master predstavio ErgoStand III hladnjak za laptopove

Cooler Master ErgoStand III je hladnjak za laptopove kao i docking stanica koja može da radi sa 17-inčnim laptopovima, kao i tablet uređajima.

Kompanija Cooler Master predstavila je danas ErgoStand III, sledećeg člana u svojoj uspešnoj ErgoStand seriji proizvoda. Cooler Master ErgoStand III je hladnjak za laptopove kao i docking stanica koja može da radi sa 17-inčnim laptopovima i tabletima. Novo postolje je opremljeno velikim ultra tihim hladnjakom od 230mm koji dolazi sa Cooler Master-ovom Loop Dynamic Bearing tehnologijom, a u stanju je da obezbedi protok 72 kubna metra vazduha uz buku od samo 21 dBA.
coolermasterergostand2.jpg
Zahvaljujući kontroleru za podešavanje brzine ventilatora, možete da je podesite tako da ventilator bude još tiši. Dizajn ErgoStand III hladnjaka je takav da možete da uklonite prednji panel, a ima elegantni mrežasti deo kome lako može da se pristupi kako bi se očistio. Cooler Master ErgoStand III podržava laptopove do 17 inča, kao i tablet uređaje kao što su Microsoft Surface ili iPad. Takođe ćemo naglasiti i da dolazi sa četiri USB porta. Novi hladnjak je već dostupan u Evropi, a očekivana cena u prodavnicama je 42 evra.
Izvor: Coolermaster
Sve informacije vezane za CoolerMaster, možete pogledati na CoolerMaster stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi