Cooler Master predstavio CM Storm QuickFire Rapid i tastaturu

Kompanija Cooler Master danas je predstavila svoju novu "QuickFire Rapid i" mehaničku tastaturu sa pozadinskim osvetljnjem koja ulazi u CM storm brend. Quick Fire Rapid i tastatura je izrađena na bazi svog prethodnika sa punim osvetljenjem tastature i jedinstvenim svetlosnim efektima. Na bazi 32-bitnog ARM procesora, ActivLite tehnologi

Kompanija Cooler Master danas je predstavila svoju novu “QuickFire Rapid i” mehaničku tastaturu sa pozadinskim osvetljnjem koja ulazi u CM storm brend. Quick Fire Rapid i tastatura je izrađena na bazi svog prethodnika sa punim osvetljenjem tastature i jedinstvenim svetlosnim efektima. Na bazi 32-bitnog ARM procesora, ActivLite tehnologija koju donosi Rapid i uključuje pet svetlosnih modova sa pet nivoa osvetljenja. Quick Fire Rapid i sadrži ne-sjajnu mat soft-touch završnicu i Cherry MX tastere, a takođe ju je lako nositi sa sobom zbog svog ultra-tankog TKL tela. Tu je takođe mogućnost za programiranjem četiri LED profila direktno u memoriju same tastature, a ono što je ostalo nepoznato jeste cena i datum objave.
cm  QuickFire Rapid i

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi