Cooler Master pokrenuo novi forum za ljubitelje igranja

Za domaće poklonike igranja na PC računarima,kompanija Cooler Master je pokrenula novi sajt-forum. Radi se o Cooler Master Parlament forumu, koji će se za sada fokusirati na igru Counter Strike. Na forumu postoji mnoštvo dodatnih soba, u kojima će se diskutovati o najrazličitijim temama. Tako će korisnici biti u prilici da pričaju o klabing

Za domaće poklonike igranja na PC računarima,kompanija Cooler Master je pokrenula novi sajt-forum. Radi se o Cooler Master Parlament forumu, koji će se za sada fokusirati na igru Counter Strike. Na forumu postoji mnoštvo dodatnih soba, u kojima će se diskutovati o najrazličitijim temama. Tako će korisnici biti u prilici da pričaju o klabingu, lepoti i zdravlju, vicevima, sportu i sličnim temama iz svakodnevice. Naravno, kako je forum fokusiran na igranje, postoje sobe za skidanje demoa, inserata iz igara, skrinšotova i tako dalje. Kao i svaki igrački forum, ima i deo posvećen takmičenju u popularnoj pucačini. Svi koji žele da posete forum i pogledaju sami šta se na njemu nudi to mogu učiniti klikom na izvor.


Izvor: Cooler Master Parlament

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi