Greška

Došlo je do greške.

Cooler Master otvara novu centralu na Tajvanu

29.11.2022 11:07 | 0 Biznis IT
Cooler Master otvara novu centralu na Tajvanu

U godini kada slavi 30 godina postojanja, Cooler Master prelazi u novu upravnu zgradu koja se nalazi u Neihu distriktu, severo-istočnom delu Tajpeja, glavnom gradu Tajvana. Nova centrala je zapravo organizovana po principu kampusa koji objedinjuje različite delove poslovanja i timove. Cooler Master proslavlja otvaranje ovog kampusa ceremonijom kojom će otvoriti vrata predstavnicima medija i industrije čime će obeležiti 30 godina poslovanja u sredu 30. novembra 2022. godine.

Nova Cooler Master centrala će biti dom za nove poslovne jedinice i timove koji šire buduće poslovanje van sfere PC komponenti. Cooler Master u poslednje vreme istražuje mogućnosti poslovanja u raznim oblastima, počev od obrazovanja pa sve do “lifestyle” industrije. Novi kampus je centar koji će iznedriti Cooler Master akademiju, CMIX, CMODX, MasterRide i druge projekte koji će dobiti oblik uporedo sa razvojem kompanije.

novacentralakompanijeCoolermaster2.jpg

Kako Cooler Master nastavlja da se razvija tako i njegov portfolio proizvoda postaje sveobuhvatniji, nastupajući na novim tržištima. Insiprisan proizvodima, tehnologijom i ljudima koji su bili svedoci pomeranja granica tokom poslednjih 30 godina, uticaj sistema rashladnih rešenja je evidentan na arhitektonsku estetiku nove zgrade. Prihvatajući asketski čist dizajn okrenut ka budućnosti, počevši od eksterijera i dopunjujući prostranu dobro osvetljenu unutrašnjost, novi kampus predstavlja prostor koji spaja funkcionalno i vizuelno.

novacentralakompanijeCoolermaster3.jpg

Obzirom da Cooler Master neprekidno investira u svoje poslovanje, pokrivajući oblasti kao što su proizvodnja, tehnologija i razvoj, perspektiva ove kompanije je svetla, dok se u budućnost gleda kao na brojne prilike i sa velikom dozom optimizma. Novi kampus u okrugu Neihu, pokazuje posvećenost industriji, Cooler Master partnerima i što je najvažnije, zajednici entuzijasta koja inspiriše i pokreće timove u Cooler Master-u i njihovoj težnji ka velikim dostignućima.

 

Izvor: saopštenje za javnost

Snapdragon 8 Gen 2 donosi 42 % ubrzanja, konačno brži od Apple A16 Bionic procesora, tvrdi Xiaomi

Alternativa x86 i ARM procesorima – ne, još uvek nije spreman u smislu visokih performansi

10604
10605
10606
10607
10608
10609