Cooler Master objavio prilagodljivu CM Storm Mech tastaturu

Sa nedavnim lansiranjem Aluminum serije, CM Storm je predstavio novi high-end set gejming opreme sa jedinstvenom karakteristikom: prilagodljivošću. MECH predstavlja jednu od najjačih CM Storm-ovih tastatura koja sadrži ARM procesor koji omogućava da se na akcije u igri odgovori sa najvećom brzinom, kao i upravljanj

Sa nedavnim lansiranjem Aluminum serije, CM Storm je predstavio novi high-end set gejming opreme sa jedinstvenom karakteristikom: prilagodljivošću. MECH predstavlja jednu od najjačih CM Storm-ovih tastatura koja sadrži ARM procesor koji omogućava da se na akcije u igri odgovori sa najvećom brzinom, kao i upravljanje svim makroima. Cooler master je sada u okviru svog CM Storm brenda počeo da nudi Limited Edition verziju prilagodljive MECH tastature. Nova tastatura će biti dostupna u ukupno šest različitih dizajna po ceni od 200 evra. MECH je u potpunosti mehanička tastatura koja ima pet posvećenih makro tastera i može da uskladišti do ukupno 75 makroa. Tastatura se povezuje na računar putem USB 3.0 kabla a sadrži i USB 3.0 hab sa dva USB 3.0 konektora i 3,5 mm priključkom za mikrofon i slušalice. Pored toga, MECH karakteriše i 64 KRO, što znači da može biti pritisnuto 64 tastera simultano.
CM Storm Mech tastatura

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi