Cooler Master objavio MasterKeys Pro L NVIDIA Edition tastaturu

Cooler Master se udružio sa kompanijom NVIDIA, kako bi kreirao NVIDIA ediciju tastature za gejmere

Cooler Master se udružio sa kompanijom NVIDIA, kako bi kreirao NVIDIA ediciju tastature za gejmere. MasterKeys Pro L NVIDIA Edition tastatura nudi zeleno LED osvetljenje u kombinaciji sa najboljim odzivom koje su igrači već zavoleli kod Cooler Master tastatura.
Tastatura je opremljena Cherry MX Red svičevima, brojnim LED modovima osvetljenja, on-the-fly makroima i podrškom za profile, a sve u jednostavnom dizajnu. NVIDIA Edition MasterKeys Pro L tastatura ima prilagođene NVIDIA tastere, uz zeleno LED osvetljenje, a korisnici mogu lako da podešavaju modove osvetljenja uz uključeni softver.
cm2_25.jpg
Tastatura stiže sa podrazumevanim i gejming modovima profila. Gejming makroi se mogu onemogućiti, kada se na tastaturi obavlja posao ili drugi zadaci (FN + ESC). Status Indicator System se poziva držanjem FN tastera, a omogućava laku navigaciju On-the-fly Systemom i lako menjanje profila.
Cooler Master MasterKeys Pro L NVIDIA Edition tastatura će do kraja juna biti dostupna na tržištu Evrope, po ceni od 129 evra.
Izvor: Cooler Master

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi