Cooler Master Novatouch TKL tastatura stigla u Evropu

Nakon što je 22. septembra imala svoju globalnu objavu, Cooler Master Novatouch TKL tastatura stigla je danas i u Evropu, a cena će joj biti 180 evra.

Nakon što je 22. septembra imala svoju globalnu objavu, Cooler Master Novatouch TKL tastatura stigla je danas i u Evropu. Kako se poručuje u saopštenju ove kompanije, cena ove tastature na evropskom tržištu bi trebala da bude 180 evra. Novatouch TKL je hibridna kapacitivna tastatura dizajnirana za brzo, tačno i udobno kucanje. Kako poručuje Cooler Master, NovaTouch TKL obezbeđuje ultimativni doživljaj kucanja kako za eSports profesionalce tako i za stručne daktilografe, što znači da nije namenjena samo jednoj grupi korisnika. Ona koristi japanske kapacitivne svičeve uz uniformnu silu aktivacije od 45 g kao i 1 mm dubinu hoda do aktivacije. Tri puta su brži od tradicionalnih mehaničkih svičeva što omogućava da akcije po minuti ne budu ograničene hardverom.
004_0930.jpg
Pored toga, oni su u potpunosti kompatibilni sa Cherry MX za entuzijaste koji žele prilagođavanje tastature. Opremljena je i raznim tehnologijama za poboljšanje kucanja (N-key rollover i anti-ghosting), a takođe dolazi sa podešavanjem stope ponavljanja u letu za brzu kontrolu nad ključnim ponavljanjem. Tastatura ima odnos od 1000 Hz / 1 ms kao i podršku za do 128kb ugrađene memorije. NovaTouch TKL se povezuje sa odvojivim micro-USB konektorom i kablom dugačkim 1,8 metara.
0031002.jpg
Izvor: Coolermaster
Sve informacije vezane za CoolerMaster, možete pogledati na CoolerMaster stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi