Greška

Došlo je do greške.

Cooler Master nam sprema dosta noviteta za Computex 2017

25.05.2017 13:32 | 0 Hardver
Cooler Master nam sprema dosta noviteta za Computex 2017

Kompanija Cooler Master vredno radi kako bi posetiocima Computexa osigurala da zapamte 25. godina postojanja kompanije. Tokom sajma ćemo videti progres u dizajnu, in-hous tehnologiji, softveru, kao i neka iznenađenja iz kompanijine zaostavštine. Posetioci će takođe imati priliku da uživo vide profesionalne modere i umetnike, u prikazima onoga što PC uređaji mogu da postanu.

Iako je kompanija tajnovita o tome šta ćemo konkretno videti tokom Computexa, tu je nekoliko tizera proizvoda koji se očekuju na štandovima od 30. maja:

Hlađenje: Veličina je bitna
Kada su CPU kuleri u pitanju, Cooler master uvek ima ponekog "keca iz rukava". Tu je koncept, misteriozno nazvan "UFO", potom nešto što je već nagovešteno tokom ovogodišnjeg CES sajma, kao i proizvod koji uključuje fleksibilne cevi.


cmufo.jpg
cmufo2.jpg


Kućišta: Otkrivanje tajni iz trezora

Nadogradnja stiže za sva Cooler Master kućišta iz modularne MasterCase serije. Broj dodataka za seriju će iznositi 25, sa nekim jedinstvenim opcijama osvetljenja. Očekuje se potpuno nova serija kućišta, kao i nešto što kompanija opisuje svojim najmanjim kućištem do sada.


cmcase.jpg

Periferije: Izgradite svoje gejming iskustvo

Nove kompanijine periferije stižu pod motom "izgradite svoje gejming iskustvo". Trio novih periferija će obezbediti izdržljivu funkcionalnost tokom igranja, sa opcijama prilagođavanja. Ponudu će činiti nova tastatura, dva nova miša, slušalice i kombo miša i tastature.


cmmis.jpg
cmmis2.jpg


Napajanja: Manje je manje

Cooler Master je odlučio da počne da izbacuje delove iz svojih napajanja. Iako možda ne deluje kao dobra stvar, ovo će pomogućiti da napajanja budu još tiša. Takođe, kablovi i kućišta za napajanja će dobiti boju.


cmpsu.jpg

Computex će nam doneti još neka iznenađenja kada je Cooler Master u pitanju, a šta nam je kompanija konkretno spremila saznaćemo od 30. maja do 3. juna.

Izvor: Cooler Master

Komentari

0 Dodaj komentar

Konami donosi PES2017 Pro Evolution Soccer na Android i iOS

Kingston predstavio KC1000 NVMe PCIe SSD za entuzijaste

10203
10205
10206
10207
10208
10209