Cooler Master najavio VS seriju napajanja

Kompanija Cooler Master najavila je svoju novu VS seriju visoko efikasnih napajanja. Kako se poručuje iz Cooler Mastera, ova serija napajanja biće izrađena da poboljša efikasnost i poveća rasipanje toplote, te će biti izrađena sa jedinstvenim 3D dizajnom kola. Ovaj dizajn minimizuje nepotrebne kablove š

Kompanija Cooler Master najavila je svoju novu VS seriju visoko efikasnih napajanja. Kako se poručuje iz Cooler Mastera, ova serija napajanja biće izrađena da poboljša efikasnost i poveća rasipanje toplote, te će biti izrađena sa jedinstvenim 3D dizajnom kola. Ovaj dizajn minimizuje nepotrebne kablove što rezultuje manjem električnom šumu signala. Manje kablova znači i više otvorenog prostora da se obezbedi bolji protok vazduha do osnovnih komponenti. Za dodatnu jednostavnost upotrebe, VS serija napajanja uključuje polu modularni sistem kablova , gde su samo osnovni sistemski kablovi direktno vezani, a ostavljaju korisniku da odluči šta će biti potrebno za ugradnju. Tu su i “made in Japan” kondenzatori, kao i prilagođeni DC-DC modul za dodatno povećavanje efikasnosti i stabilnosti napona. Ova serija napajanja će biti dostupna u modelima od 550W, 650W i 750W, ali se cena i datum objave još ne znaju.
cooler master vs napajanja

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi