Cooler Master najavio TUF Gaming Alliance sa Asusom

Kompanija Cooler Master je objavila novu liniju TUF Gaming proizvoda u saradnji sa Asusovom TUF Gaming inicijativom

Kompanija Cooler Master je objavila novu liniju TUF Gaming proizvoda u saradnji sa Asusovom TUF Gaming inicijativom. TUF Gaming je Asusova serija, fokusirana na gejming proizvode koji su izdržljivi i pouzdani.
cm2_38.jpg
TUF Gaming Alliance predstavlja kolaborativni napor Cooler Mastera, Asusa i drugih brendova da kreiraju liniju proizvoda za estetski kohezivan gejming PC. Cooler Master ovde igra ključnu ulogu sa obezbeđivanjem TUF Gaming Alliance kućišta, hlađenja i napajanja.
cm3_15.jpgTUF Gaming je kreiran sa proizvodima koje karakterišu tri glavna dizajn koncepta: funkcionalnost, pouzdanost i vizuelna doslednost.Cooler Master TUF Gaming proizvodi uključuju specijalne verzije MasterBox MB500, MasterAir MA620P, MasterAir MA410M, kao i MasterWatt TUF Gaming Edition u četiri različita nivoa napona (450W, 550W, 650W, 750W).
cm4_2.jpgJedna od ključnih odlika Cooler Mastera je pouzdanost. Obećanje Asusa da će u TUF Gaming Alliance uključivati samo pouzdane i izdržljive proizvode je jedan od ključnih razloga što je Cooler Master postao deo projekta.
cm5_1.jpgDostupni TUF Gaming proizvodi Cooler mastera uključuju:MasterWatt TUF Gaming Edition sa 5 godina garancijeMasterAir MA410M TUF Gaming Edition sa 5 godina garancijeMasterAir MA620P TUF Gaming Edition sa 2 godine garancijeMasterBox MB500 TUF Gaming Edition sa 2 godine garancijeIzvor: Cooler Master

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi