Greška

Došlo je do greške.

Cooler Master ControlPad debituje na Kickstarteru

11.10.2018 20:27 | 2 Hardver
Cooler Master ControlPad debituje na Kickstarteru


Cooler Master je objavio debitovanje ControlPad uređaja, koji predstavlja prvi svetski PC keypad sa analognom Aimpad tehnologijom, a dizajniran je za gejmere, kreatore sadržaja, muzičare i druge korisnike.

"Dizajniran kao pasionirani projekat iz temelja, ControlPad cilja da promeni način na koji vršimo interakciju sa našim najkorišćenijim programima i aplikacijama, a sve na intuitivnijem nivou", istakao je Bryant Nguyen - generalni menadžer za periferije u kompaniji Cooler Master.

cm2_50.jpg


ControlPad ima 24 mehanička tastera, koji su dostupni sa Cherry MX Red ili Gateron Red svičevima. Uređaj je u potpunosti moguće programirati preko softvera, ima uklonjivo odmorište za dlan, dva precizna skrol točkića, RGB je osvetljen i izrađen je od brušenog aluminijuma. Uređaj je opremljen Aimpad tehnologijom, koja mehaničkim tasterima obezbeđuje preciznost koja se može pronaći u uređajima kao što su džojstici u avijaciji, volanima i gejming kontrolerima, omogućavajući analognu kontrolu u digitalnim unosima.


Pogledajte još: Cooler Master najavio Hyper 212 (RGB) Black Edition kulere


Kada je gejming u pitanju, ControlPad preko Aimpada može da omogući korisnicima kontrolu brzine, skretanje, podešavanje nagiba, okretanja i drugog. Za kreativne profesionalce, upotreba je korisna tokom obrade aplikacija i olakšavanja rada u pokretu.

ControlPad je od 11. oktobra moguće podržati na Kickstarteru.

Izvor: Cooler Master

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Censored Član postova: 1466
Prva stvar na Kickstarteru za koju bih mozda dao pare.

Nokia 3.1 Plus je novi član Android One porodice

Honor 8X premijerno predstavljen; ambasador Honor brenda u Srbiji je Ivana Španović

10203
10205
10206
10207
10208
10209