Greška

Došlo je do greške.

Cooler Master na Computexu prikazuje veliki broj kućišta iz svoje ponude

05.06.2018 15:51 | 0 Hardver
Cooler Master na Computexu prikazuje veliki broj kućišta iz svoje ponude


Kompanija Cooler Master je tokom ovogodišnjeg Computex sajma predstavila i prikazala veliki broj kućišta iz svoje ponude, koje karakteriše stil, funkcionalnost i napredne tehnologije. COSMOS, H-Series, K-Series i druge su proširene novim modelima, dok MasterCase SL600M označava početak nove linije. Tokom Computexa su prikazani koncepti, koje karakterišu novi dizajn elementi, ali i dalje ostaju verni Cooler Master filozofiji.

Kompanija na Computex donosi modele koji su i već ranije prikazani: MasterCase H500 i MasterCase H500M, kao i nove modele koji uključuju:

COSMOS C700M - kompanijin premijum model kućišta u Maker segmentu koristi prilagodljivo RGB osvetljenje, implementirano u okvir i funkcionalnost. Specifikacije i detalji kućišta nisu objavljeni, ali Cooler Master najavljuje širok spektar konfiguracija.

MasterCase SL600M - ovo je prvi model iz nove "SL" serije u najvišem segmentu. Hlađenje za vertikalno postavljene sisteme omogućava da se vazduh izbacuje iz gornjeg dela panela. Korišćenje aluminijuma kućištu omogućava sofisticiran izgled i mogućnost izgradnje sistema za gejming visokih performansi.

MasterBox MB511 i MasterBox MB520 - uz MasterBox MB511 protok vazduha je prioritet sa mrežastim prednjim panelom, dok MasterBox MB520 primat daje osvetljenju i fokusu na izradu sa transparentnim prednjim panelom i pogledom na osvetljene fanove.

MasterBox MB530P koristi agresivan dizajn nekih ranijih modela, ali implementira staklo na panelima s prednje strane i sa strane. Tu je prilagodljivo RGB osvetljenje. Prednji panel i paneli sa strane nude jasan uvid u prednje ventilatore i konfiguraciju sistema, dok panel sa strane iza matične ploče koristi kaljeno staklo.

MasterBox K500P - kućište koristi mrežnu strukturu i jedinstvene karakteristike, koje uključuju primenu RGB osvetljenja na ventilatore i napajanje.

cmtufgaming.jpg

MasterBox MB500 TUF Gaming Edition - ovaj model predstavlja rezultat napora između kompanija Asus, Cooler Master i drugih brendova, a donosi liniju proizvoda za estetski kohezivan gejming PC. MasterBox MB500 je perfektan dodatak TUF Gaming sistemu, sa militaristčkim stilom i pregledom komponenti kroz stakleni panel sa strane.

Izvor: Cooler Master

Komentari

0 Dodaj komentar

Asus predstavio VivoWatch BP za merenje krvnog pritiska

Intel do kraja godine donosi CPU sa 28 jezgara

10203
10205
10206
10207
10208
10209