Greška

Došlo je do greške.

Consumer Reports: iPhone X kamera je najbolja

02.03.2018 13:41 | 5 Mobile
Consumer Reports: iPhone X kamera je najbolja


Kada su kamere na telefonima u pitanju, ovo je oblast gde Apple retko razočara svoje korisnike. Iako konkurencija ponekad može da prevaziđe ono što Apple implementira, iPhone kamere su poznate po tome da proizvode fotografije visokog kvaliteta. Izgleda da se sa ovim slaže i Consumer Reports.

Nedugo nakon što je DxOMark proglasio najnoviji Samsung Galaxy S9+ telefonom sa najboljom kamerom trenutno, oglasio se i Consumer Reports sa svojim "Best Smartphone Cameras" izveštajem, u kojem se navodi da je iPhone X trenutno najbolji u domenu kamera. Ovde treba napomenuti da u izveštaju Consumer Reportsa još uvek nisu uključeni ovogodišnji premijum modeli sa MWC-a.

Nakon iPhone X kamere, naredni modeli sa liste su takođe Apple - iPhone 8 i iPhone 8 Plus. Telefoni, koji nisu iPhone modeli, a koji su se našli na listi uključuju Samsung Galaxy S8, S8+, Note 8 i Galaxy S8 Active. Zanimljivo je da Consumer Reports top 10 listu čine samo Apple i Samsung modeli. Čudno je što nema Pixel 2/Pixel 2 XL telefona, s obzirom na to da su oni prilično popularni u domenu kamera i ostvaruju solidne rezultate na testovima.

Samsung Galaxy S9 i S9+ razumljivo nisu na listi, jer su oba telefona tek objavljena i biće zanimljivo videti da li će i koliko ovi modeli poremetiti stanje na listi, posebno ako imamo na umu već pomenute odlične rezultate koje je Galaxy S9+ kamera ostvarila na DxOMark testovima.

DxOMark: Galaxy S9+ ima gotovo perfektnu kameru

Izvor: Ubergizmo

Komentari

0 Dodaj komentar

EA i DICE rade na Battlefield V igri

Dve trećine svih Apple uređaja ikada prodatih se i dalje koriste

10104
10105
10106
10107
10108
10109