Greška

Došlo je do greške.

CLIP je novo oružje za saniranje grešaka u Windowsu 10

27.05.2017 19:04 | 2 Software/Web
CLIP je novo oružje za saniranje grešaka u Windowsu 10

Windows 10 je razvijan od samog početka imajući u vidu povratne informacije potrošača, jer je Windows Insider program bio suštinska alatka na čijoj je osnovi kompanija testirala nove funkcije.

Danas je Microsoft predstavio CLIP (Customer Listening and Improvement Program), novi napor koji grupiše velike timove čija namena je da rukuju povratnim informacijama korisnika, i potom poboljšaju operativni sistem na bazi sugestija koje su dobili od testera. U videu koji možete videti, Fred Parny šef Windows CLIP tima, objašnjava da CLIP tim prati sve kanale sa povratnim informacijama, uključujući ne samo Feedback Hub i Community forume, već i društvene mreže kao što je Facebook ili Twitter.

Prosto iz razloga jer na njima većina insajdera diskutuje o operativnom sistemu i predlaže poboljšanja za sledeće beta verzije. Nakon toga, inženjeri svakodnevno organizuju sastanke kako bi diskutovali o načinima na koji mogu da upravljaju sugestijama korisnika. CLIP tim će predlagati ispravke i poboljšanja koja imaju prednost u zavisnosti od serije faktora.

Apple i Canonical pomažu Microsoft-u da unapredi Windows 10

Izvor: Softpedia

Pozivamo vas da pratite naš Windows 10 hub sa najnovijim i najsvežijim informacijama o novom Microsoftovom operativnom sistemu!

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Windows XP izložen napadima zbog dokumenata ukradenih od NSA

Nvidia i Intel na Computexu 2017 pokazuju napredak na AI polju

10504
10505
10506
10507
10508
10509