Chrome beta browser dobija glasovnu pretragu

Pre nekoliko meseci, Google je lansirao ekstenziju za Chrome koja je omogućavala korišćenje pretrage samo uz pomoć glasa i izgovaranjem fraze "Ok Google". Sada je ta funkcija implementirana u sam browser i dostupna je preko nove beta verzije za Chrome. Ukoliko korisnik instalira ili apdejtuje Chrome na novu beta verziju, bi&

Pre nekoliko meseci, Google je lansirao ekstenziju za Chrome koja je omogućavala korišćenje pretrage samo uz pomoć glasa i izgovaranjem fraze “Ok Google”. Sada je ta funkcija implementirana u sam browser i dostupna je preko nove beta verzije za Chrome. Ukoliko korisnik instalira ili apdejtuje Chrome na novu beta verziju, biće u mogućnosti da vrši glasovnu pretragu sa Google početne stranice ili iz nove tab stranice. Funkcija se može koristiti na isti način ako na Android telefonu, upotrebom fraze “Ok Google” i izgovaranjem onoga što se traži. Funkcija se može koristiti i za podešavanje tajmera ili podsetnika. Potrebno je samo otići na Google.com, kliknuti na ikonicu mikrofona i kliknuti na “Enable Ok Google”. Chrome beta se može preuzeti ovde.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi