Greška

Došlo je do greške.

Chrome 88 implementira pretragu tabova i poboljšanu zaštitu za lozinke

20.01.2021 09:53 | 0 Software/Web
Chrome 88 implementira pretragu tabova i poboljšanu zaštitu za lozinke


Google je objavio neka veća poboljšanja za Chrome 88, a ovo uključuje i dve nakistaknutije funkcije - pretragu tabova i poboljšanu zaštitu za lozinke.

Zaštita za lozinke je korisna funkcija, a jedna od opcija u okviru nje omogućava lako prepravljanje slabih lozinki. Ažuriranje će identifikovati kada je lozinka slaba i daće Chrome korisnicima mogućnost da kreiraju i uskladište mnogo jaču lozinku.

Pored ovoga, Chrome 88 će olakšati ažuriranje većeg broja korisničkih imena i lozinki na jednom mestu. U Chrome Settings na desktopu i iOS-u, korisnici će moći da upravljaju svojim sačuvanim lozinkama. Ista funkcija će uskoro biti dostupna i za Android.
Ostale ispravke i poboljšanja za Chrome 88 uključuju bolju podršku za tamnu temu u Windowsu 10, manje napadne zahteve za odobrenja, novi Chrome flag za pretragu tabova i drugo. Takođe, Chrome više ne podržava FTP URL-ove.

Google ističe da će tokom 2021. godine promeniti način na koji ekstenzije pristupaju podacima i kako funkcionišu dozvole na sajtovima kada je instalirana ekstenzija. Takođe, biće poznato i više detalja o tome kako ekstenzije koriste podatke.

Novi Chrome 88 će, prema navodima Google-a, biti dostupan u narednim nedeljama.

Izvor: XDA-developers

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Motorola Edge S stiže sa novim Snapdragon 870 čipsetom

Samsung predstavlja 870 EVO seriju, svoje najbrže SATA SSD-ove do sada

10504
10505
10506
10507
10508
10509