Greška

Došlo je do greške.

Chrome 78 implementira tamni mod, proveru lozinki

25.10.2019 18:30 | 0 Software/Web
Chrome 78 implementira tamni mod, proveru lozinki


Najnovija verzija Google Chrome-a je dostupna za sve platforme, a sa novim browserom stiže i veliki broj novih karakteristika.

Nove funkcije uključuju: nove opcije prilagođavanja za New Tab stranicu, forsirani tamni mod, Password Checkup, Tab Hover Cards, Click-To-Call i drugo.

New Tab stranica je prvobitno korisnicima omogućavala samo da prilagođavaju poleđinu, a sada Google daje izbor između velike selekcije fotografija ili tema, kao i opciju prilagođavanja prečica.

Forced Dark Mode je upravo ono što i naziv sugeriše. Google Chrome će sada pretvarati sve sajtove na vebu u tamnu temu, bez obzira na to da li je oni podržavaju sa svoje strane. Umesto dodavanja novog izvornog koda za svaki individualni sajt, Google je iskoristio teoriju inverzije boja kako bi svetle sajtove promenio u tamnu temu.

 

Povezana vest: Google dodaje Password Checkup funkciju direktno u Chrome

 

Pored ovoga, Tab Hover Cards korisnicima daje bolji pristup navigaciji kroz izabrane kartice, dok Click-to-Call opcija dodaje mogućnost slanja telefonskog broja koji je pronađen na vebu na Android telefon korisnika.

Google Password Checkup ekstenzija, koja je najavljena u februaru, će uskoro biti implementirana u Chrome 78. Funkcija će obaveštavati korisnika ukoliko se loguje sa lozinkom/korisničkim imenom koji nisu sigurni i sugerisaće promenu lozinke ukoliko je to neophodno.

Više detalja o Google Chrome 78 verziji pregledača je dostupno ovde.

Izvor: TweakTown

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

TCL-ov koncept telefon ima neobičan fleksibilni dizajn

TSMC se sprema za proizvodnju čipova u 3nm procesu

10504
10505
10506
10507
10508
10509