Greška

Došlo je do greške.

Četvrtasti kamera modul za ovogodišnje iPhone modele navodno potvrđen

15.06.2019 20:52 | 0 Mobile
Četvrtasti kamera modul za ovogodišnje iPhone modele navodno potvrđen


Prošlog meseca su se prvi put pojavile fotografije onoga kako bi mogao izgledati kamera modula za ovogodišnje iPhone modele. U pitanju je četvrtasti sistem kamera, u koji su smeštene tri kamere postavljene u naizgled nasumičnom aranžmanu.

Olixar, proizvođač zaštitnih kućišta i opreme, već ima staklenu zaštitu za poleđinske kamere iPhone-a 11 (ili za koji god naziv se već Apple bude odlučio) i ova zaštita stiže u tri verzije - po jedna za svau od tri iPhone varijante koliko se očekuje ove godine.


Sajt Mobile Fun UK je kreirao video o ovim zaštitama, gde se objašnjava kako je Olixarova zaštita za kamere već u masovnoj proizvodnji i dostupna u prodaji, tako da je kompanija poprilično pouzdana da će ovo biti dizajn kamera na dolazećim telefonima.

Olixar iza sebe ima prilično dobru reputaciju kada su u pitanju detalji i informacije o kućištima za telefone koji još nisu objavljeni. Ipak, zvanične informacije, kao i više detalja ćemo saznati verovatno tokom septembra, kada Apple obično objavljuje nove iPhone modele.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Nove Motorola One Action fotografije pokazuju tri kamere i punch hole displej

Objavljen Gigabyte AORUS KD25F taktički monitor - samo za gejmere

10104
10105
10106
10107
10108
10109