Greška

Došlo je do greške.

Ceramic Shield ne štiti iPhone 12 Pro od ogrebotina (video)

29.10.2020 13:17 | 0 Mobile
Ceramic Shield ne štiti iPhone 12 Pro od ogrebotina (video)


Novi iPhone 12 Pro se našao u rukama Zacka Nelsona, sa popularnog YouTube kanala JerryRigEverything, koji je telefon podvrgao svojim uobičajenim testovima izdržljivosti. Apple je poznat po kreiranju izdržljivih, premijum uređaja ali izgleda da kompanija nije uspela da to u potpunosti ostvari i sa iPhone 12 Pro modelom. Bar kada je u pitanju ono što nam je demonstrirao Nelson.

Na testu izdržljivosti, fokus jer bio na novoj Ceramic Shield zaštiti, koju je Apple na sav glas promovisao tokom predstavljanja iPhone 12 linije. Kompanija je istakla da je koristila nano-keramičke kristale u matriksu stakla kako bi značajno poboljšala izdržljivost. Ipak, test je pokazao da se staklo grebe na šestom nivou Mosove skale, sa dubljim urezima od sedmog novoa - rezultat koji postiže i većina Android telefona.


S druge strane novi dizajn, inspirisan iPhone 5 modelom, pomaže da iPhone 12 Pro bude izdržljiviji od svojih prethodnika. Ovo je postignuto postavljanjem ekrana unutar okvira. Super Retina XDR displej (OLED, drugim rečima) je izdržao dugo pod plamenom, što znači da je Ceramic Shield možda sprečio da se toplota prebaci na piksele ispod ekrana.

Na kraju, test izdržljivosti novog okvira od nerđajućeg čelika pokazuje da je iPhone 12 Pro zaštićen od savijanja, što znači da ga je bezbedno držati u džepu.

Izvor: JerryRigEverything

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung Galaxy Z Flip 2 bi mogao stići tokom prve polovine 2021. godine

HTTP ili HTTPS? Nije svejedno

10104
10105
10106
10107
10108
10109