Greška

Došlo je do greške.

CEO Twittera: Bitcoin će biti jedinstvena globalna valuta

23.03.2018 09:00 | 6 Biznis IT
CEO Twittera: Bitcoin će biti jedinstvena globalna valuta


Dok se Twitter priprema da se izbori sa prevarama koje su u vezi sa kriptovalutama, CEO kompanije Džek Dorsi je optimističan kada je budućnost najpopularnije kriptovalute u pitanju.

Dorsi predviđa da će Bitcoin postati jedina valuta u deceniji pred nama. On veruje da će svet i internet u nekom trenutku imati jedinstvenu valutu, te da će ta valuta biti upravo Bitcoin.

Ne predstavlja iznenađenje što je Dorsi ovako optimističan kada su kriptovalute u pitanju. Pored toga što je CEO Twittera, Dorsi je i suosnivač i CEO servisa za plaćanje pod nazivom Square. Njegova druga kompanija je nedavno počela da korisnicima omogućava da kupuju i prodaju Bitcoine, uz pomoć Square Cash aplikacije. Dorsi je ranije Bitcoin okarakterisao kao "transformativnu tehnologiju" za industriju.

Neki će možda reći da su ovo ambiciozna predviđanja, posebno u trenutnoj fazi kada Bitcoinu i drugim kriptovalutama ne ide najbolje, nakon što im vrednosti krajem prošle godine vrtoglavo skočile, ali ostaje da se vidi kako će se situacija razvijati u godinama pred nama.

Izvor: Ubergizmo

risto Neregistrovan korisnik
zavrsice se jednom ovo ludilo
niko Neregistrovan korisnik
@Marko
Druze koliko vidim, jedino ti ovde imas ograniceno razmisljanje...
Marko Neregistrovan korisnik
Neznam koliko bi neko trebao biti ogranicen da prihvati nesto kao bit coin.... A stacete svevideci kad vam sve materijalno pretoce u maglu, cime da ih tuzis, sta, tada ce svet biti divan kao Avatar? i to nikako nije izmisljeno za manipulaci.... Komso daj 0.0001 bit coin da kupim leba nije mi legla plata, neznam komso nema struje i ja gladujem...... Zlato je zlato, nikad papir nikad magla! Srbija bez bit coina!!! Pa zasto rockfelerovi imaju na stotine tona zlata kad je buducnost u magli.... Zato sto su oni i napravili maglu za lakomislene.....
rider Neregistrovan korisnik
@lol Malo sutra ti!
Bitcoin se stalno menja i evoulira. Cist primer ti je lightning mreza koja je impelentirana u bitcoin ove godine.
Svega 15% originalnog bitcoin koda se danas nalazi u bitcoinu.
Zasto mislis da bitcoin nece implementirati i kvantno racunarstvo? Hoce i to bez problema.
Te informacije koje imas a koje mislis da kostaju u stvari ne vrede nista, jer je to situacija na danasnji dan, a sutra je vec nesto drugo. Naravno svako treba da poseduje/drzi one valute za koje misli da imaju najbolji nacin rada i na kraju u koje veruje, samo nema smisla da se stalno pljuje po bitcoin-u, a on je broj jedan sve vreme. Sa druge strane ako ne mozes da ga priustis nema razloga da ga pljujes.
lol Neregistrovan korisnik
Malo sutra. Sa izlaskom kvantum racunara(za 5-10god) BTC i svi ostali aktuelni shitovi padaju u vodu, svi osim *beep1* i *beep2*(ovakva informacija nije besplatna). U njih treba ulagati, tj sav stek lagano prebacivati. *beep1* lagano moze na 1-10k$, a BTC ce tada bukvalno vredeti NULA.

Mozilla povlači svoje reklame sa Facebooka, uskoro će to učiniti i drugi

Otkazane remaster verzije Tomb Raider 1,2 i 3 igara za PC

10604
10605
10606
10607
10608
10609