Greška

Došlo je do greške.

CEO PlayStation-a komentariše Playstation 5 zalihe: Apsolutno sve je prodato!

24.11.2020 18:12 | 0 Biznis IT
CEO PlayStation-a komentariše Playstation 5 zalihe: Apsolutno sve je prodato!

 

Čini se kao da nestašica zaliha verovatno neće biti rešena u skorije vreme, kao što je CEO PlayStation-a nedavno prokomentarisao problem, rekavši „Sve je prodato. Apsolutno je sve prodato“.

U nedavnom intervjuu sa izvršnim direktorom Sony PlayStation-a Jimom Rian-om, novo rusko izdanje TASS pitalo je izvršnog direktora o stanju prodaje PlayStation-a 5, na šta je Rian odgovorio „Sve je prodato. Apsolutno sve je prodato “, dodajući: „Proveo sam veći deo prošle godine pokušavajući da budem siguran da možemo da generišemo dovoljno potražnje za proizvodom. A sada trošim mnogo više vremena na pokušaje da povećam ponudu kako bih zadovoljio tu potražnju. "

 

Pogledajte još: Sony beleži veliku potražnju za PlayStation 5 konzolama

Ne iznenađuje da proizvođač konzola ima problema sa snabdevanjem, pogotovo jer svet trenutno prolazi kroz globalnu pandemiju, koja je izazvala i ograničenu proizvodnju u svim industrijama. Rajan je izneo svoja razmišljanja o lansiranju konzole tokom trenutne situacije, rekavši „Ne bih ponovo radio još jedno veliko puštanje konzole usred globalne pandemije, i ne bih to preporučio nikome drugom.“

Iako je nesumnjivo razočaravajuće za one koji nisu mogli da obezbede PS5 tokom lansiranja, posebno znajući da će zalihe verovatno biti vrlo ograničene u doglednoj budućnosti, potpuno je razumljivo zašto je situacija takva kakva je. Nadamo se da će oni koji žele PS5 moći da ga nabave dovoljno brzo.

Izvor: KitGuru

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Više nego što očekujete: POCO lansira potpuno novu zver za zabavu POCO M3

RECENZIJA: Pristupačniji Samsung 4K TV - Crystal UHD 50TU8502U

10604
10605
10606
10607
10608
10609