Greška

Došlo je do greške.

Caviar iPhone X sa solarnim punjenjem za 4.400 dolara (video)

28.11.2018 09:10 | 3 Mobile
Caviar iPhone X sa solarnim punjenjem za 4.400 dolara (video)


Pre nekoliko meseci pojavio se neobičan "Tesla" iPhone X, sa ugrađenim solarnim punjačem i jedinstvenim dizajnom, po ceni od preko 4.000 dolara. Sada je sajt MacRumors jedan ovakav telefon imao na testu uživo.

Prema navodima kompanije Caviar, koja je dizajnirala ovu verziju uređaja, Tesla iPhone X je ime dobio jer su solarni panel za punjenje i baterija koji su ugrađeni u telefon inspirisani od strane Elona Muska. Sem imena i solarnog dizajna nema drugih asocijacija na kompaniju Tesla.

Solarni punjač za Tesla iPhone X nije kućište ili samostalna baterija - on je ugrađen direktno u poleđinu telefona. Solarni dodatak je 2300mAh baterija koja može da puni telefon, a sama baterija se puni uz pomoć sunčeve energije ili preko USB-a.


Kada koristi sunčevu energiju, bateriji je potrebno oko 30 sati da se napuni, a kada ste kod kuće za samo nekoliko sati možete napuniti telefon uz pomoć magnetnog kabla za punjenje.

Uređaj stiže i uz slušalice, Lightning kabl i adapter za zid poput standardnih iPhone modela, ali nudi premijum iskustvo otpakivanja kakvo se i očekuje od telefona sa cenom od 4.400 dolara.

teslaiphone2.jpg


Pored solarnog panela, Tesla iPhone karakterišu i akcenti od ugljeničnih vlakana, zlatna oplata i Tesla i Caviar brendiranje na uređaju. Sem ovih elemenata, telefon je isti kao standardni iPhone X, sa Face ID podrškom i drugim karakteristikama.

Izvor: MacRumors

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije
 

gavra the black Novi član postova: 60
Toliko je ružan da stvarno ne vidim ko bi ga kupio.
BokiPK Vip member postova: 3818
Ružan je do bola
Osim toga neadekvatno iskorišćeno (zloupotrrebljeno) ime Tesla, jer nema veze sa Elonom. Idi*ti.

OnePlus i McLaren spremaju specijalnu ediciju telefona za 11. decembar

Google Project Fi podrška uskoro za OnePlus, Samsung i iPhone

10104
10105
10106
10107
10108
10109