Greška

Došlo je do greške.

Caviar kreira najskuplji PlayStation 5 sa 20 kilograma zlata

29.12.2020 09:56 | 0 Games
Caviar kreira najskuplji PlayStation 5 sa 20 kilograma zlata


Ruska kompanija Caviar planira da kreira najskuplju PlayStation 5 konzolu na svetu, a ističe se da će sistem biti kreiran korišćenjem 20 kilograma zlata.

Pored prilagođene PlayStation 5 konzole, sistem će činiti i dva "Golden Rock" DualSense gamepada, koji će koristiti krokodilsku kožu i zlatne dodatke kako bi gamepadovi nudili luksuzan izgled i utisak.

Caviarov PlayStation 5 će biti kreiran korišćenjem osam ploča 18-karatnog zlata, koje će biti formirane pomoću tehnika juvelira iz Rusije, kako bi se prilagođenoj PS5 konzoli dala jedinstvena geometrija i ekskluzivna estetika.

ps52_1.jpg


Ukoliko se uzme aktuelna cena zlata, kao i veštine i umetnički rad koji ulaze u kreiranje ovako velikog juvelirskog proizvoda, kreirani sistem bi mogao koštati preko milion dolara.

Caviar će kreirati samo jednu Gold Edition PlayStation 5 konzolu, čineći je unikatnim proizvodom koji će biti dostupan samo kompanijinim najbogatijim mušterijama. Više detalja o Caviarovoj Golden Rock PlayStation 5 konzoli je dostupno ovde.

Izvor: Caviar

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung Z Flip3 će imati čipset iz srednjeg segmenta, nižu cenu

Testirali smo nekoliko novih uređaja kompanije Prestigio i prijatno smo iznenađeni (video)

10404
10405
10406
10407
10408
10409