Greška

Došlo je do greške.

CarGo dostupan na Huawei AppGallery

19.02.2021 17:49 | 0 Software/Web
CarGo dostupan na Huawei AppGallery


Saopštenje za javnost

Popularna domaća aplikacija CarGo, od danas je dostupna svim Huawei korisnicima za preuzimanje sa AppGallery – zvanične Huawei prodavnice aplikacija. CarGo usluga sada se može poručiti sa svih Huawei telefona koji poseduju Huawei Mobilne Servise.

Zvanična Huawei prodavnica aplikacija – AppGallery, svakim danom dopunjuje se novim svetskim i lokalnim aplikacijama i igrama. U cilju da korisnicima pruži najkvalitetnije iskustvo, kompanija Huawei konstatno teži ka integrisanju što većeg broja aplikacija, prilagođavajući ih potrebama lokalnog tržišta.

Huawei korisnicima u Srbiji dostupno je preko 200 važnih lokalnih aplikacija, uključujući aplikacije banaka, aplikacije za online poručivanje hrane, kao i drugu online kupovinu; aplikacije medijskih portala, mobilnih operatora, ali i mnogo toga drugog. Među njima se od danas nalazi i CarGo, aplikacija koja će povezivanje po gradu učiniti jednostavnijim i konfornijim.

“Kompanija Huawei nastoji da konstatno pomera sopstvene granice, unapređujući proizvode i usluge namenjene ljubiteljima brenda. Veliko je zadovoljstvo sarađivati sa partnerima poput kompanije CarGo i na taj način omogućiti našim korisnicima da u potpunosti iskoriste sve benefite koje sa sobom donosi upotreba modernih tehnologija”, izjavila je Danijela Jovanović, marketing direktor kompanije Huawei Srbija.

 

Ako ste propustili: EMUI 11 na Huawei Mate 20 uređaje stiže tokom marta


Direktor kompanije CarGo Vuk Guberinić je istakao da je sada CarGo aplikacija proširila svoje poslovanje na ogroman broj Huawei korisnika i da je veoma srećan što će od sada i oni moći da uživaju u pogodnostima koje aplikacija nudi.

“Naš tim inženjera je vredno radio i uz pomoć Huawei stručnjaka napravili su potpuno novu CarGo aplikaciju koja je sada dostupna Huawei korisnicima. Nastavljamo da rastemo i ponosni smo što na tom putu idemo zajedno sa svetskim kompanijama”, kazao je Guberinić.

U Huawei AppGallery do sada je integrisano 120 hiljada aplikacija na globalnom nivou, među kojima se nalaze neke od najpopularnijih, poput aplikacije TikTok, Viber, Snapchat, Amazon i drugih, a mesečno se u AppGallery doda i do 5000 aplikacija.

Izvor: Huawei

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Sapphire predstavlja Radeon RX 6900 XT TOXIC Limited Edition

One UI 3.1 ažuriranje donosi moćne opcije sa Galaxy S21 na Galaxy S20, Galaxy Note20 i Galaxy Z seriju

10504
10505
10506
10507
10508
10509