Greška

Došlo je do greške.

Canon zvanično predstavlja EOS M10 fotoaparat i novi objektiv

19.10.2015 18:14 | 0 Multimedija
Canon zvanično predstavlja EOS M10 fotoaparat i novi objektiv

Canon predstavlja EOS M10 - novi fotoaparat s kompaktnim sistemom koja stapa najbolje iz DSLR fotografije u kompaktnom kućištu. EOS M10 spaja Canonov najnapredniji grafički procesor DIGIC 6, 18-megapikselni senzor i tehnologiju Hybrid CMOS AF II da bi korisnicima ponudio izuzetno brz odziv i kvalitet fotografija i Full HD videozapisa, poručuju iz Canona. Pored ovog fotoaparata, Canon predstavlja i EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM, novi standardni zum objektiv za EOS M10 kao i za svaki drugi fotoaparat u seriji EOS M.

Zahvaljujući procesoru DIGIC 6, EOS M10 unosi više svetlosti u svaki piksel i smanjuje količinu šuma, omogućujući vam kreativnu slobodu. Beležeći kroz objektiv sitne detalje i živopisne boje, APS-C senzor ugrađen u fotoaparat, rezolucije 18 megapiksela, omogućuje vam razaznavanje nijansi u detaljima.

CanonEOS2.jpg

Zahvaljujući tehnologiji Hybrid CMOS AF II i AF sistemu s 49 tačaka, EOS M10 se može u trenutku tačno fokusirati, snimati videozapise koji su stalno u fokusu da vam ništa ne promakne i pružiti veće mogućnosti kadriranja. Kada se koristi s kompatibilnim objektivima, uključujući EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM, sistem Dynamic IS stabilizuje pomeranje fotoaparata i osigurava stabilnu sliku kada ga koristite u pokretu.

Inspirisan modelom EOS DSLR , EOS M10 nudi intuitivno rukovanje putem minimalističkih kontrola i i LCD ekrana osetljivog na dodir dijagonale 7,5 cm (3.0 "), sa prilagodljivim menijima koji omogućavaju da personalizujete kameru prema vašim potrebama. Koristeći Creative Assist Mode, manje iskusni fotografi mogu lako da savladaju fotografske kontrole, sa podešavanjima objašnjenim na jeziku koji svako može da razume. Za iskusne fotografe koji žele veću kontrolu, EOS M10 poseduje ergonomski Front Dial sa prednje strane koji omogućava brz pristup naprednim podešavanjima, uključujući i otvor blende i brzinu zatvarača.

4K i više: Canon predstavlja dva terenska 2/3 TV objektiva visokih performansi

Za istinsku kreativnost prilikom snimanja, ekran se može rotirati za 180 stepeni, omogućavajući da se snima pod teško dostupnim uglovima ili iz niske perspektive. Osim toga, kada se ekran okrene za maksimalnih 180 stepeni kamera automatski pokreće Self Portrait Mode za kvalitetne selfie fotografije.

Sa ugrađenim Wi-Fi povezivanjem, bez napora delite i čuvajte fotografije i filmove direktno sa aparata na cloud servise, uključujući Canon irista. Dinamički NFC takođe nudi lako povezivanje sa smartfonom, omogućavajući vam da momentalno prenosite i delite slike na vaš telefon. Istovremeno, sa EOS Canon Camera Connect aplikacijom možete iskoristiti prednosti opcije Wireless Remote Shooting i telefon upotrebiti kao daljinski upravljač.

CanonEOS3.jpg

Objektiv za poneti – EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM

Savršeni dodatak za fotoaparat EOS M10 s masom od svega 130 g, EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM je objektiv koji možete poneti bilo gde. Bez obzira da li snimate portrete izbliza ili udaljene pejzaže, s višenamenskom žarišnom daljinom od 24 do 72 mm (ekvivalent 35-milimetarskog filma) možete zabeležiti raznovrsne fotografije bez zamene objektiva. Osiguravajući izuzetnu jasnoću i detalje na fotografijama, EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM sadrži tri asferična sočiva, eliminišući kompromise u kvalitetu tipičnom za male uređaje. Da biste mogli zabeležiti svaku akciju, objektiv je opremljen optičkim stabilizatorom slike s tri položaja zatvarača, zahvaljujući kojem pruža poboljšan kvalitet slike i smanjuje pomeranje fotoaparata. Ako ste snimatelj na početku svog videografskog puta, EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM je opremljen i tehnologijom STM za brzo i gotovo nečujno fokusiranje prilikom snimanja videozapisa.

Izvor: Canon

Komentari

0 Dodaj komentar

MSI sprema GeForce GTX Ti Gaming LE video kartu

Xiaomi najavio 60-inčni 4K Mi TV 3

10304
10305
10306
10307
10308
10309