Canon sprema naslednika svog najboljeg kompakta

Canon PowerShot G1 X nije previše popularan fotoaparat, najviše zbog svoje cene, ali je bez dileme najbolji kompakt koji je Canon ikada napravio. Prema novim nezvaničnim informacijama, Canon priprema naslednika ovog fotoaparata i on bi mogao biti predstavljen već na CP+ sajmu koji se održava od 13. do 16. februara u T

Canon PowerShot G1 X nije previše popularan fotoaparat, najviše zbog svoje cene, ali je bez dileme najbolji kompakt koji je Canon ikada napravio. Prema novim nezvaničnim informacijama, Canon priprema naslednika ovog fotoaparata i on bi mogao biti predstavljen već na CP+ sajmu koji se održava od 13. do 16. februara u Tokiju. Ukoliko su ovi navodi tačni, Canon se neće previše distancirati od svog postojećeg modela, kako po ceni, tako i po izgledu. Canon G1 X Mark II bi mogao da košta oko 700 dolara, uz (i dalje) impresivnu veličinu CMOS senzora od 1.5”. Ovaj senzor je čak veći od Micro Four Thirds senzora u Olympus i Panasonic fotoaparatima sa izmenjivim objketivima. 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi