Canon predstavlja nove PowerShot i IXUS fotoaparate

Canon je predstavio sedam novih modela u svojim serijama fotoaparata PowerShot i IXUS. Novi fotoaparati stvoreni su da budu savršeno rešenje, bez obzira na to šta fotografišete.

Canon je predstavio sedam novih modela u svojim serijama fotoaparata PowerShot i IXUS. Novi fotoaparati stvoreni su da budu savršeno rešenje, bez obzira na to šta fotografišete – nešto izbliza ili izdaleka sa tri nova superzum PowerShota, izlazak sa prijateljima sa novim kompaktnim modelima IXUS ili pak nešto vrlo kreativno, sa novim fotoaparatom PowerShot N2.Fotografije za pamćenje, gde god se nalazili Savršeni za snimanje izdaleka, novi superzum fotoaparati PowerShot SX530 HS, PowerShot SX710 HS i PowerShot SX610 HS nude ultimativnu fleksibilnost, omogućavajući vam da zabeležite doslovno sve, od porodičnog godišnjeg odmora pa do putovanja vikendom, uz vrhunski kvalitet.
canon2.jpgCanonov novi PowerShot SX530 HS, smešten između kompaktnih fotoaparata i DSLR-a, opremljen izuzetnim optičkim zumom 50x i 100x ZoomPlusom opremiće vas za svaku situaciju. Snažni optički zum od 30x kod modela PowerShot SX710 HS odnosno 18x kod modela PowerShot SX610 HS, omogućiće vam da se i sa ovim džepnim modelima približite objektima fotografije koje je teško dosegnuti. Da biste savladali nezgodne situacije, tu je karakteristika automatskog zumiranja Auto Zoom koja vam na sva tri modela pomaže da zadržite predmet fotografije u kadru tako što automatski otkriva broj ljudi na fotografiji i prilagođava zum optimalnoj veličini. Sistem stabilizacije slike Intelligent IS osigurava da svaka fotografija bude oštra i čista. Fotografije i Full HD videozapise koje ste snimili možete preneti na pametni telefon ili tablet jednim dodirom, korišćenjem Wi-Fi veze i tehnologije Dynamic NFC.
canon3.jpgKreativnost iz drugačijeg ugla – PowerShot N2PowerShot N2 vam stavlja na dlan sve što je potrebno za snimanje kreativnih, spontanih fotografija. Jedinstvenog, simetričnog, četvrtastog oblika, opremljen je inovativnim prstenovima za kontrolu zuma i objektiva, koji vam omogućavaju da snimite fotografije iz različitih uglova. PowerShot N2 opremljen je i novim ekranom osetljivim na dodir koji se preklapa do 180° i automatski aktivira mod za pravljenje selfija, omogućavajući vam da se smestite u savršenu pozu pred vašim fotoaparatom. Kako biste impresionirali prijatelje neočekivanom kreativnošću, poboljšani mod Creative Shot stvoriće niz različitih kreativnih efekta za svaku snimljenu fotografiju – inteligentna tehnologija analiziraće objekte fotografije i snimiti zabavne, kratke video isečke različite brzine i sa različitim efektima.  
canon4.jpgTanki, lepi i kompaktni – za fotografije na bilo kojem mestu Od izlaska sa prijateljima do istraživanja vašeg grada IXUS 160, IXUS 165 i IXUS 170 pojednostavljuju fotografisanje vaših omiljenih trenutaka dok ste u pokretu, beležeći brilijantne detalje. Ovi novi modeli najmanji su Canonovi fotoaparati do sad, jednostavno se smeštaju u džep, a zahvaljujući 12x optičkom zumu na modelu IXUS 170 te 8x zumu na modelima IXUS 160 i IXUS 165, možete se usresrediti na akciju. Jednostavni za upotrebu, sa sjajnim rezultatima pri svakom otpuštanju zatvarača, sva tri fotoaparata opremljena su senzorom rezolucije 20,0 megapiksela za detaljne fotografije. Smart Auto funkcija sama podešava postavke fotoaparata, omogućavajući vam da fotografišete opušteni, a zabavni kreativni filteri nude kreativne rezultate u trenu. Izvor: CanonSve informacije u vezi sa kompanijom Canon, možete pogledati na Canon stranici, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi